Hotel Kempa *** leží v Beskydech, konkrétně ve městečku Bukovec jen 1,5 km od hranic s Polskem. Vydejte se sem za turistikou, relaxací i lyžováním ve ski areálu přímo na protějším svahu. V ceně balíčku je polopenze a neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou, finskou saunou a solnou jeskyní. Pro děti jsou zde dva dětské koutky a venkovní hřiště plné atrakcí.

O ubytování

Hotel Kempa *** je nový hotel ležící v krásné beskydské přírodě v nejvýchodnějším cípu České republiky. Přijeďte si užít parádní výlety, odpočinek ve wellness, skvělou gastronomii i nejrůznější sportovní aktivity.

Vyznavače aktivní dovolené potěší, že přímo před hotelem vede nová in-line stezka a k tomu je okolí protkáno turistickými a cyklistickými trasami. Pouze 2 km od hotelu leží nejvýchodnější bod ČR, ke kterému se dostanete příjemnou procházkou v přírodě. Pokud máte rádi chození po horách, můžete si projít hřebenovku na česko-polských hranicích přes vrcholy Kyčera (9 km), Velký Stožek (9,5 km) a Česlar (11 km). Zdolat můžete také horu Velká Čantoryje (18 km), na jejímž vrcholu se nachází rozhledna, odkud budete mít krásný výhled na českou i polskou stranu Beskyd. Zajímavým zážitkem je výlet k mohutnému opevnění Velká Šance (7 km), které je jedinečnou fortifikační památkou. Za krásami přírody se vydejte do přírodní rezervace prales Mionší (17 km), po kterém vás provede 7 km dlouhá naučná stezka.

Navštívit můžete také nejvýchodněji položené české město – Jablunkov (5 km). Jeho dominantou je historické Mariánské náměstí s kašnou a novogoticky upraveným kostelem Božího těla (6,5 km). V prostorách Starého kláštera sídlí Světové muzeum a Knihovna Bible (6 km), kde jsou k vidění unikátní exponáty Biblí a duchovních knih. Dále zde najdete také expozice Muzea Trojmezí (6,6 km) a výstavní síň Muzea Těšínska (6,5 km).

Přímo naproti hotelu leží Ski areál Kempaland, a tak si v zimě stačí nazout lyže a můžete vyrazit na svahy. Populární Ski areál Mosty u Jablunkova je vzdálen 13 km. Na polské straně se velké oblibě těší moderní Ski resort Złoty Groń (8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Jeho součástí je nábytek z masivu, WiFi připojení, LCD televize, trezor a fén. Každý pokoj má balkon s krásným výhledem do přírody.

Na čem si pochutnáte?

Příjemným startem dne bude snídaně ve formě bufetu podávaná v hotelové restauraci. Přes den je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku a večer se můžete těšit na servírovanou večeři s možností výběru ze 3 jídel.

Kde budete relaxovat?

Nerušená relaxace na vás čeká ve stylovém hotelovém wellness. Jeho dominantou je vyhřívaný vnitřní bazén s dětskou částí, plaveckou částí a atrakcemi. Odpočinout si dále můžete ve finské sauně, solné jeskyni a vířivce, nebo si dopřát příjemnou masáž.

Cestujete s dětmi?

V hotelu moc rádi přivítají i malé hosty, pro které jsou tu hned 2 vnitřní herny se spoustou hraček, skluzavkou, kuličkovým bazénkem, lezeckou stěnou a televizí s pohádkami. Venku se mohou děti vyřádit v herním centru s pískovištěm, prolézačkami, houpačkami a skluzavkami. Samozřejmostí je možnost zapůjčení dětského vybavení.

Hotel Kempa ***

Hotel Kempa ***

Bukovec 180 , Bukovec
Česká republika

Provozuje společnost:
ALBERTOVA stavební společnost s.r.o. IČ: 28583078


+420 774 479 543

info@hotelkempa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,4 km
Zastávka
20 m
Aquapark
13 km
Sjezdovka
50 m