Na dovolené ve Family Resortu Lučivná nuda opravdu nehrozí. Přivítá vás rozsáhlý areál se sportovními hřišti, wellness centrem, indoor hernou, fitness centrem a dalšími atrakcemi. Ubytujete se v moderním pokoji či apartmánu a užijete si bohaté švédské stoly plné jídla ke snídani i k večeři. Navíc budete jen kousek od Tatranského národního parku, Štrbského plesa, města Poprad a dalších skvělých výletních cílů.

O ubytování

Family Resort Lučivná se nachází v lázeňském městečku Lučivná nedaleko Popradu a Tatranského národního parku. Jde o zábavní areál o ploše více než 15 000 m² s venkovními hřišti, wellness centrem, atrakcemi pro děti, restauracemi a další zábavou.

Zábava v areálu vás pravděpodobně jen tak neomrzí, v okolí je ale i celá řada skvělých výletních cílů, které stojí za to navštívit. Zdatnější turisté se mohou vydat až ke Štrbskému plesu (15 km), perle Vysokých Tater. V jezeře si sice nezaplavete, můžete zde ale navázat na více než 130letou tradici člunkování. V zimě zde potom najdete nejvýše položené lyžařské středisko v Tatrách. Kratší výlet vás čeká do pohoří Kozí vrchy (6,7 km), odkud se vám naskytne nádherný výhled do okolí. I v této oblasti si v zimě zalyžujete, v lyžařském středisku Lopušná Dolina (6,1 km).

Kdyby vám nestačily atrakce v areálu, zajeďte si na motokáry do Svitu (5,2 km) nebo o kousek dál, do Popradu (15,7 km), kde otestujete své limity na lezecké stěně Woodrock a skvělou zábavu a relaxaci si užijete v aquaparku AquaCity Poprad se 14 vnitřními i venkovními bazény a rozsáhlou wellness zónou. A pokud si chcete na chvíli odpočinout od aktivit a strávit čas v trochu klidnějším duchu, vydejte se třeba do krásné Vážecké jeskyně (16,5 km) s krápníkovou výzdobou, Tatranské galerie v Popradu nebo galerie optických iluzí TrickLandia ve Starém Smokovci (21 km).

Kde budete spát?

Ubytovat se můžete v jednom z apartmánů Borievka nebo v některém z pokojů Hotelu Limba. V každém případě na vás bude čekat útulný, moderní interiér, vlastní koupelna se sprchovým koutem a WiFi připojení.

Apartmán Borievka je dvoupokojový, zahrnuje ložnici s manželskou postelí, psacím stolem a televizí, obývací pokoj s velkou rozkládací pohovkou a TV, vlastní koupelnu a WC, minichladničku a rychlovarnou konvici. Celkově ubytuje až 4 osoby.

Rodinný apartmán Borievka se skládá ze 2 ložnic a prostorného obývacího pokoje. V první ložnici je manželská postel, ve druhé palanda pro 2 osoby a na rozkládací pohovce v obývacím pokoji je možné ustlat ještě 2 přistýlky. Výhodou pokoje je velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, k dispozici budete mít také televizi, malou chladničku, rychlovarnou konvici a psací stůl.

Pokoje v hotelu Limba:

Pokoj Klasik je dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek. Každý pokoj je vybavený televizí, rychlovarnou konvicí, minibarem a koupelnou se sprchovým koutem.

Pokoj Standard nabízí manželskou postel a rozkládací pohovku pro další 2 osoby. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a k vybavení dále patří televize, pracovní stůl, minibar a rychlovarná konvice.

Pokoj Amerikan je prostorny a vybavený 2 manželskými postelemi, pohovkou, televizí, psacím stolem, minibarem, rychlovarnou konvicí a koupelnou se sprchovým koutem.

Rodinný apartmán je ideální varianta pro dovolenou s dětmi. Skládá se ze 2 místností, v jedné jsou 2 jednolůžkové postele, ve druhé manželská postel a rozkládací gauč. Nechybí televize, pracovní stůl, minibar, varná konvice a koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Nedostatku gastronomických zážitků se opravdu bát nemusíte. Snídaně i večeře se podávají formou bohatých bufetových stolů v Hotelu Limba. Těšit se můžete na čerstvá jídla z těch nejkvalitnějších surovin.

Základ ve formě polopenze můžete doplnit obědem, svačinou, či odpolední kávičkou v restauraci Taverna, která se pyšní širokou nabídkou regionálních pokrmů i mezinárodních specialit, nebo v restauraci Bonsaj, kde vám nabídnou i výtečnou pizzu. Posedět a poklábosit můžete také v příjemném prostředí čajovny a kavárny Bonsaj.

Kde budete relaxovat?

Oáza klidu a relaxace, tak se dá nazvat wellness centrum Lenko, kousek od čajovny Bonsaj. K prohřátí vám zde poslouží 4 sauny (parní, solná, bylinková a infra), unavené nohy povzbudíte díky Kneippově chodníku a odpočinete si v relaxační místnosti s lehátky a nádherným výhledem na Tatry. Nechybí ani bazénový svět se 3 venkovními bazény se slanou a sladkou vodou, vnitřním bazénem a vířivkami. Vybrat si můžete také z pestré nabídky masáží a dýchacích a rehabilitačních cvičení.

Cestujete s dětmi?

Děti budou mít v areálu o zábavu postaráno. Energii vybijí na několika venkovních hřištích a v prostorné indoorové herně.

Něco navíc

Větší i menší hosté si mohou venku zahrát fotbal, nohejbal, tenis, volejbal, basketbal, paintball či footgolf. V případě nepřízně počasí na vás čekají šipky, kulečník a další zábavné hry. Pro aktivnější jedince je zde připravená kompletně vybavená tělocvična a fitness centrum.

Family Resort Lučivná

Family Resort Lučivná

Lučivná č. 290 , Lučivná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BTS Hotels & Restaurants, s.r.o. IČ: 44916051


+421523337300

recepcia@frl.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
1 km
Aquapark
14 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
6,1 km

Tipy na výlet

Tatranský národní park

Tatranský národní park Tip na výlet

Užijte si odpočinek i aktivní dovolenou v nejstarším národním parku na Slovensku. Čeká vás zde celkem 600 km turistických stezek a 16 značených a udržovaných cyklistických tras. Tento park tvoří nejvyšší slovenské vrcholy v čele Gerlachovským štítem (2 655 m n. m.) a plynule navazuje na menší Tatrzański Park Narodowy na polské straně. Oblast je významná pro svoji rozmanitou faunu a flóru. Těšit se můžete na vysoké horské štíty, masivní horské hřebeny i údolí s jezery, které jsou v teplých měsících plné nádherně kvetoucích rostlin.

Více informací
Nízké Tatry
Nízké Tatry
Hrad Kežmarok
Hrad Kežmarok
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad