Relaxujte v lázeňských Piešťanech v luxusním Grand Hotel Residence ****. Užijte si polopenzi, privátní wellness centrum s vířivkou, saunou, relaxační místností a čajem. Čeká vás také kupón na bahenní zábal, 2 parádní procedury pro dva - různé masáže a vstup do vířivky. Budete mít zajištěn transfer do piešťanských lázní, fitness a biliard zdarma.

O ubytování

Luxusní business a wellness Grand Hotel Sergijo Residence **** leží v parkové zóně u přehrady Sĺňava v oblíbeném lázeňském městě Piešťany, je členem skupiny Small Elegant Hotel of the World a jediným mezinárodním hotelem v Piešťanech.

Jak jsme již naznačili, Piešťany jsou známé především pro své lázně (3 km). K těm se dostanete cca půlhodinovou procházkou lázeňským parkem, kterou můžete spojit s popíjením léčivé vody, nebo bezplatnou dopravou. Ta vyráží dvakrát denně přímo od hotelu. Kromě termální vody si můžete v lázních dopřát i bahenní zábaly, uhličitou koupel, magnetoterapii a jiné ozdravné procedury.

Po relaxu v lázních se vydejte objevovat město a jeho (nejen) lázeňské památky. Projděte se po kolonádě (3 km), prohlédněte si Fontánu čtyř prezidentů (2,4 km) nebo se vydejte na Kolonádový most (2,4 km), kde uvidíte sochu Lamače berlí. Nevynechte ani Balneologické muzeum (3,3 km) s expozicemi věnovanými historii města, dějinám lázeňství a slovenským minerálním vodám.

Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba na bowling (0,5 km), zahrát tenis (200 m), nebo zabruslit na inline dráhu (200 m). V létě můžete navštívit moderní letní areál WakeSoul Beach (900 m) na přehradě Sĺňava s plážemi, bazény, vodním lyžováním a dalšími atrakcemi. V zimě si zajeďte zalyžovat do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu, kde najdete 4 sjezdovky různých obtížností.

Kde budete spát?

Ubytujete se v elegantním pokoji dle svého výběru. Ať už sáhnete po kterékoliv variantě, můžete se těšit na královské interiéry s tím nejkomfortnější vybavením. Vždy budete mít k dispozici vlastní koupelnu s wellness sprchou a fénem a připojíte se k bezplatné WiFi.

Na výběr jsou tyto varianty:

  • Dvoulůžkový pokoj (28 m²) s extra velkou manželskou postelí (200x220 cm) je dokonalou volbou pro romantický pobyt. Interiér pokoje připomíná zámeckou komnatu, která je laděná do příjemných pastelových barev. Součástí je vlastní francouzský balkon s krásným výhledem na slunečnou zahradu s jezírkem. Chybět vám nebude ani rohové posezení, trezor, minibar a televize se světovými programy.

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe (28 m²) je zařízený v italském stylu. Díky nadstandardně velké posteli (200x220 cm) se vám bude spát jako na zámku. Nový den můžete přivítat kávou na balkoně s výhledem na vodní nádrž Síňava nebo jezírko Rymplerova važina. K vybavení pokoje dále patří stolek s posezením, televize se světovými programy, trezor a minibar.

  • Apartmán Deluxe (45 m²) je ideální pro pár, který si potrpí na svém pohodlí. Prostorné apartmá má dva pokoje – ložnici s extra velkou manželskou postelí (200x220 cm) a obývací pokoj s posezením, šatní skříní a psacím stolem. Součástí je dvojbalkon s výhledem na jezero a fontánu. Využívat lze klimatizaci, minibar, trezor a televizi se světovými programy.

Na čem si pochutnáte?

O vaše chuťové pohárky bude dokonale postaráno v restauraci Millenium, která je součástí hotelu. Při přípravě jídel je zde kladen důraz na využití čerstvých, lokálních surovin, tradičních postupů i nejnovějších technologií. Snídaně i večeře se podávají formou bohatých bufetových stolů. Ráno na vás bude čekat čerstvé pečivo, cereálie, mléčné produkty, uzeniny a jiná studená i teplá jídla.

Na večeři budete mít nachystanou selekci polévek, příloh, salátů, dezertů a minimálně 8 hlavních jídel. Zamilované páry si během pobytu užijí také servírovanou tříchodovou romantickou večeři u krásně prostřeného stolu s italskými specialitami, dezertem a sklenkou prosecca či portského vína.

Do restaurace si můžete zajít i během dne a ochutnat speciality z obědového menu. V hotelu navíc najdete kavárnu La Bella s výbornou kávou, čaji či domácími dezerty, a anglický Lobby bar s širokým výběrem vín, rumů, koňaků a jiných nápojů, které si můžete vychutnat ve stylovém interiéru s krbem, biliardem, šachovými stolem, domácím kinem a pravidelným hudebním programem.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si božský odpočinek v hotelovém wellness. Najdete zde finskou saunu, vířivku, wellness sprchy a odpočívárnu s občerstvením. Perfektně se uvolníte také při některé z masáží, například aromaterapeutické nebo masáži Kleopatra s kokosovými oleji. Hýčkat své tělo můžete i řadou relaxačních procedur, jako jsou celotělové zábaly či peelingy. Wellness centrum je otevřené denně od 10:00 do 22:00 hodin, masáže či jiné procedury je nutné rezervovat dopředu na recepci.

Grand Hotel Sergijo Residence ****

Grand Hotel Sergijo Residence ****

Odborárska 7 , Piešťany
Slovenská republika

+421 337 731 312

hotel@sergijo.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
2,3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
4,3 km
Sjezdovka
20 km