Vyrazte na pobyt do Hotelu AZUL **** v malebném Partizánském a užije si všechna lákadla, která vám nabízí oblast Ponitří. Příroda chráněné krajinné oblasty, Termály Malé Bielice, nejstarší zoo na Slovensku či oblíbená Prepoštská jeskyně – o výletní cíle rozhodně nebudete mít nouzi. Těšit se můžete také na bohaté snídaně formou bufetu a moderní ubytování.

O ubytování

AZUL Hotel **** se nachází v Partizánském, na kraji chráněné krajinné oblasti Ponitří, nedaleko termálních lázní (3 km), hvězdárny (2,5 km) a naučné stezky Bielické bahná (2,3 km).

Blízké Termály Malé Bielice (3 km) jsou místem jako stvořeným pro odpočinek spojený s mnoha zdravotními benefity. Zdejší minerální voda o teplotě 27 až 38 °C působí blahodárně na pohybový aparát, nervovou soustavu a pomáhá s rehabilitací a regenerací celého organismu. Nejenže koupelemi v teplé vodě prospějete svému tělu, pohoda v bazénech i legrace na atrakcích vnesou do vašich dnů radost a pohodu.

Na delší výlet vyrazte do Bojnic (29 km), prohlédnout si zdejší krásný zámek, a rovnou zajděte do zoologické zahrady, nejstarší na Slovensku. Na dosah budete mít i Prepoštskou jeskyni a Muzeum pravěku (29,3 km). A protože odpočinku v termální vodě není nikdy dost, otestujte termální koupaliště Čajka (28,8 km) nebo Bojnické lázně (28,5 km) – léčebné domy Mier, Baník a Janov kúpeľ jsou přístupné veřejnosti.

Kde budete spát?

Hotelové pokoje jsou moderní a elegantně vybavené, s veškerým komfortem. K dispozici budete mít klimatizaci, koupelnu se sprchovým koutem, velkou televizi, minibar, trezor a vysokorychlostní připojení k internetu.

  • Pokoj Standard měří 23 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, psacím stolem a šatní skříní.

  • Pokoj Superior nabídne plochu 33 m² a najdete v něm manželskou postel nebo 2 samostatná lůžka, rozkládací pohovku, psací stůl a šatní skříň. V koupelně je navíc bidet.

  • Apartmán měří 48 m² a zahrnuje ložnici s manželskou postelí nebo 2 jednolůžky a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Nechybí psací stůl a šatní skříň. Navíc zde najdete sadu na přípravu kávy a čaje a v koupelně je bidet.

Na čem si pochutnáte?

Resort jednoznačně potěší všechny milovníky moderní gastronomie. Pochutnáte si na specialitách mezinárodní kuchyně připravených z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených lokálních producentů a z blízkých biofarem. Místní kuchyně se drží postupů zaměřených na vyváženost nutričních hodnot potravin, díky čemuž jsou jídla zdravější a zůstane zachována jejich přirozená chuť a kvalita. Samozřejmě nechybí široká nabídka domácích i zahraničních vín a řemeslné pivo Baťak, které se vaří přímo v areálu. A dopřát si můžete i hříšně dobré domácí dezerty.

AZUL Hotel ****

AZUL Hotel ****

Nádražná 2204/8 , Partizánske
Slovenská republika

Provozuje společnost:
AZUL s.r.o. IČ: 47358114


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
3,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,4 km

Tipy na výlet

Termály Malé Bielice

Termály Malé Bielice Tip na výlet

Termální lázně Malé Bielice jsou perfektním místem pro relaxaci, odpočinek i léčení zdravotních komplikací. Zdejší minerální voda má teplotu 27 – 38 °C a blahodárně působí na pohybové ústrojí, nervovou soustavu, rehabilitaci a regeneraci organismu.

K dispozici je 5 bazénů:

  • 2 vnitřní (klidový a hydromasážní)
  • 3 venkovní relaxační bazény
  • V letních měsících si za příznivého počasí můžete užít i tobogány, skluzavku, trampolíny a dětské hřiště.

Zarelaxovat si můžete v saunovém centru nebo při masáži. Pokud si chcete zasportovat, potěší vás fitness centrum nebo in-line dráha.

Více informací
CHKO Ponitří
CHKO Ponitří
Hvězdárna v Partizánskom
Hvězdárna v Partizánskom
Lázně Bojnice
Lázně Bojnice