Vydejte se na dovolenou na polskou stranu Jizerských hor do Resortu Klinika Młodości Medical SPA. Těšte se na polské speciality a neomezený vstup do wellness s vířivkou, bazénem a fitness i řadu procedur. A také kouzelné prostředí hor.

O ubytování

Resort Klinika Młodości Medical SPA se nachází na slunném jizerskohorském svahu hory Czerniawska Kopa pouze 2 km od hranic v Českem. Okolní příroda plná voňavých smrkových lesů poskytuje hostům ideální podmínky pro ničím nerušenou relaxaci i aktivní odpočinek. Vydejte se na výlet na nedalekou rozhlednu (2 km), odkud uvidíte malebný kraj jako na dlani. Pěšky, na kole, případně lanovkou můžete zdolat vrchol Jizerský stoh (5 km).

V blízkém lázeňském městečku Świeradów-Zdrój (4 km) na vás kromě řady blahodárných procedur čeká i nádherná architektura. Srdcem města je lázeňský park a lázeňský dům s 45 m vysokou věží. Místní 80m kolonáda je nejdelší modřínovou kolonádou celého Slezska. Najdete zde také oblíbený lyžařský areál SKI&SUN Świeradów Zdrój (3 km), kde se v zimě vyřádíte na 2,5 km dlouhé sjezdovce obsluhované komfortní osmimístnou lanovkou a v létě se projedete na 720 m dlouhé bobové dráze.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném a útulně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Economy nebo Standard. Interiér pokojů je laděný do teplých přírodních barev.

  • Pokoj Economy měří 16 m² a k jeho vybavení patří dvoulůžková postel, stolek, vlastní koupelna, WiFi připojení, televize a telefon. Tato varianta neumožňuje přistýlku.

  • Pokoj Standard měří 18 m² a oproti variantě Economy je navíc vybavený malou lednicí. Každý den pro vás bude připravená také láhev čerstvé minerální vody. V případě potřeby je možné přidat i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Ve dvou prostorných a vzdušných restauracích Flins a Czerniawa se podávají vynikající jídla polské kuchyně. Ze nabídky plné dobrot si jistě vybere každý mlsný jazýček.

Kde budete relaxovat?

Zapomeňte na každodenní starosti a odpočiňte si v hotelovém wellness. Těšte se na bazén, vířivku a finskou saunu. Dopřejte si také lázeňské procedury a masáže, které dokonale revitalizují vaše tělo i mysl. Kdykoli si můžete odpočinout na dvou slunečních terasách s panoramatickým výhledem na Jizerské hory.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy na venkovním hřišti a ve vnitřním dětském koutku.

Něco navíc

V případě, že chcete být aktivní i na dovolené, využijte fitness centrum přímo v resortu. Dále si můžete zahrát i bowling nebo kulečník.

Klinika Młodości Medical SPA

Klinika Młodości Medical SPA

ul. Spadzista 1-3 , Świeradów Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Izer-Med Spólka z o.o. IČ: 231201320


+48 75 78 30 000

info@klinika-mlodosci.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 40 - 60 zł/noc (dle velikosti)
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
6,9 km
Sjezdovka
1,7 km
Běžkování
3 km