Penzion Ibex najdete v obci Kozlovice v předhůří Beskyd. Na dosah budete mít Pustevny, rozhledny i Satinské vodopády. V létě si tu užijete turistiky, v zimě zase lyžování a celoročně pak relaxaci v privátním wellness centru s vířivkou a saunami. V ceně pobytu jsou také snídaně a sleva na pohonné hmoty.

O ubytování

Penzion Ibex najdete v moravskoslezských Kozlovicích, které vás nadchnou valašskou kulturou. Přímo v obci můžete navštívit areál Fojtství s pivovarem a muzeem Obecné školy (1,2 km), areál Na Mlýně se skanzenem (550 m) nebo kozlovický ranč (800 m) s výukou jízdy na koni pro dospělé i děti.

Také okolní krajina má co nabídnout, vydat se můžete na pěší stezku Janáčkův chodníček (3,7 km) nebo Hradní vrch (3,2 km), která vás dovede až k hradu Hukvaldy (5,6 km). Vyrazit můžete i na cyklistický výlet Okolo Ondřejníka (9 km), rodiny s dětmi zase jistě ocení nedalekou oboru s lesní zvěří (3,6 km). Na delší výlety se hodí město Kopřivnice s Technickým muzeem Tatra (10 km), historické městečko Štramberk (13 km), které je vyhlášenou památkovou rezervací, nebo oblíbený Nový Jičín (25 km) s malebným náměstím lemovaným historickým podloubím.

Pro milovníky aktivnější zábavy bude jako stvořené středisko Pustevny (15 km) s lanovkou a celoroční nabídkou aktivit, od koloběžek a elektrokol přes naučné stezky až po běžky či sněhoběžky. A kdyby pro vás náhodou nabízené sporty nebyly dostatečně adrenalinové, nedaleko je také oblíbená Stezka Valaška (16 km), 610 metrů dlouhý nadzemní chodník umístěný ve výšce od 4 do 15 metrů, ze kterého můžete obdivovat výhled v korunách stromů nebo otestovat svoji odvahu na jeho prosklené části.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních dvoulůžkových pokojích vybavených novým masivním nábytkem v selském stylu. Kromě pohodlné postele najdete v každém pokoji také televizi, stůl se židlemi, malou ledničku a WiFi připojení. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Snídani si můžete objednat přímo v penzionu, oběd a večeři vám potom připraví v některé z místních hospůdek. Například Valašský pivovar a hostinec Kozlovice má v nabídce kromě lokálních specialit také výběr vlastních piv. Pochutnáte si i v restauraci Na Mlýně, kde můžete při hezkém počasí využít venkovní posezení a vybrat si z nabídky čerstvě grilovaných jídel.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží privátní wellness centrum. To zahrnuje vířivou vanu, finskou saunu, bylinkovou saunu, parní saunu, ochlazovací box a klidovou zónu. Je možný také soukromý pronájem pro dokonalou relaxaci ve dvou nebo ve větší skupině lidí (max. 6).

Cestujete s dětmi?

Kozlovice a okolí jsou perfektním prostředím pro děti, ve kterém se mohou dostat více do kontaktu s přírodou. Na kozlovickém ranči se projedou na koni či na poníkovi, v oboře Hukvaldy uvidí lesní zvěř a starší děti zabaví i naučné stezky či návštěva muzeí.

Penzion Ibex

Penzion Ibex

Měrkovice 777 , Kozlovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Dušan Vinklar IČ: 11183381


777 125 370

kozlovicecs@seznam.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
10,4 km
Sjezdovka
6,5 km