Dopřejte si skvělou dovolenou v nádherném Hotelu Centrum Harrachov ***. Čeká vás polopenze, dále bazén, sauna, perličková koupel, hydromasáž a další procedury. Okolí hotelu je ideální pro turisty i rodiny s dětmi, které se mohou vydat na výlet.

O ubytování

V proslulém horském městečku Harrachov v obležení krkonošské přírody najdete Hotel Centrum Harrachov ***, který je ideálním místem na relaxační i aktivní dovolenou.

Vyrazte na výlet a poznejte krásy Krkonošského národního parku – vydejte se třeba k Mumlavskému vodopádu (900 m) nebo ke Krakonošově snídani (6,1 km). Projděte si Včelí naučnou stezku (1,8 km) a načerpejte nové poznatky v Muzeu skla (1,7 km). Vyřádit se můžete na bobové dráze a v Monkey parku (1,7 km) se 14 lanovými překážkami.

Okolí je samozřejmě hotovým rájem pro lyžaře, nejbližší ski areál – Čertovu horu, najdete již 200 metrů od hotelu. Zalyžujete si zde na 4 sjezdovkách o celkové délce 6,5 km. O kousek dál budete mít ski areál Zákoutí (800 m) se 3 cvičnými sjezdovkami pro začínající lyžaře a ski areál Amálka (1,5 km) se 400 metrů dlouhou sjezdovkou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 21 komfortně zařízených pokojů typu Standard nebo Comfort (ty jsou prostornější). Všechny pokoje jsou vybavené, televizí, příjemným posezením, vlastní koupelnou se sprchou a balkónem, samozřejmostí je také WiFi připojení.

  • Pokoj Standard dvoulůžkový je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky, ubytuje maximálně 2 osoby.
  • Pokoj Standard dvoulůžkový + 1 disponuje manželskou postelí a malou rozkládací pohovkou, je vhodný až pro 3 osoby.
  • Pokoj Standard dvoulůžkový + 2 ubytuje až 5 osob na manželské posteli, samostatném jednolůžku a rozkládací pohovce.
  • Pokoj Comfort dvoulůžkový + 1 nabídne místo až pro 3 osoby na manželské posteli a rozkládací pohovce.
  • Pokoj Comfort dvoulůžkový + 2 je vhodný až pro 4 osoby, které se vyspí na manželské posteli, jednolůžku a rozkládací pohovce.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace pod vedením šéfkuchaře Lubora Moravce připravuje pokrmy z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších surovin. Těšit se můžete na tradiční českou kuchyni, krkonošské speciality, ale i jídla v moderním pojetí. Zážitek dotáhne k dokonalosti vhodně zvolené víno z vinného lístku.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru se budete cítit jako v ráji. Najdete tu bazén s protiproudem, hydromasážními tryskami a vzduchovým masážním hřibem. Dále je tu finská sauna a vířivka. Dopřát si můžete i masáže a další procedury od vyškoleného personálu.

Hotel Centrum Harrachov ***

Hotel Centrum Harrachov ***

Harrachov 455 , Harrachov
Česká republika

+420 603 505 557

info@centrumhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
0,2 km