S výletem do Tater nikdy nešlápnete vedle! A proč tentokrát nevyzkoušet nový, moderní Natur Resort ve Veľké Lomnici? Kromě stylového apartmánu na vás bude čekat také výtečná snídaně či polopenze a spousta zábavy. Dáte přednost celodennímu vstupu do AquaCity Poprad nebo výletu lanovkou na Skalnaté pleso? Těšit se můžete také na zajímavé slevy.

O ubytování

Natur Resort je moderní areál s ubytováním a atrakcemi, který se nachází u Veľké Lomnice, nedaleko Tatranské Lomnice (1,5 km), Popradu (11,2 km) a Tatranského národního parku (6 km). Okolí je plné příležitostí k výletům, cyklovýletům, zábavným aktivitám i relaxaci.

Projeďte si cyklotrasy vedoucí Tatranskými dolinami, k Belianskému rybníku (17,4 km) nebo Popradskému plesu (30,6 km). Udělejte si výlet do Slovenského ráje a prozkoumejte přírodní rezervace Suchá Belá (31,2 km) a Prielom Hornádu (34,6 km), nebo se ponořte do hlubin podzemí, do krásné Belianské jeskyně (14,4 km), která patří k nejnavštěvovanějším na Slovensku. Dáváte raději přednost dechberoucím výhledům? Pak si projděte Chodník korunami stromů (20,9 km) v srdci Pieninského národního parku, ze kterého můžete obdivovat panorama Belianských Tater, Zamaguří a Pienin.

Vyrážíte na pobyt s dětmi? Kromě krásných výletů jim můžete dopřát také návštěvu galerie optických klamů Tricklandia (12,6 km), unikátní digitální galerie Poliankovo (16,6 km) nebo obří indoorové herny FunVille (18,2 km) s rozlohou 500 m². Velkým lákadlem je samozřejmě také vodní svět AquaCity Poprad (9,8 km) se 13 vnitřními i venkovními bazény, wellness a dalšími atrakcemi. Za koupáním můžete vyrazit také do Thermal Parku Vrbov (10,5 km). A v zimě nezapomeňte přibalit lyže, na dosah budete mít Snowpark Štrbské Pleso (38 km), sjezdovky v Tatranské Lomnici (8,1 km) a Starém Smokovci (13,7 km), Snowpark Lučivná (24,7 km) a další lyžařské areály.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém jednopodlažním apartmánu až pro 4 osoby. Ten se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou. K dispozici budete mít koupelnu se sprchovým koutem a fénem, plně vybavený kuchyňský kout (chladnička, varná deska, varná konvice, mikrovlnná trouba, kávovar Nespresso), jídelní stůl, televizi a WiFi připojení. Každý apartmán má navíc venkovní terasu.

Na čem si pochutnáte?

Stylová restaurace Rock Farm je světem šťavnatého grilovaného masa z vlastního bio chovu farmy Lutila, chutných salátů, křehkých dezertů a tradičních jídel z Podtatranského regionu. A nezapomíná se ani na hosty, kteří dávají přednost vegetariánským jídlům.

Cestujete s dětmi?

Areál je vybavený dětskými skluzavkami a houpačkami, kde mohou nejmenší návštěvníci trávit hodiny zábavy na čerstvém vzduchu.

Něco navíc

Součástí areálu je také půjčovna elektro, horských a trekingových kol a venkovní ohniště.

Natur Resort

Natur Resort

Ľadová 101 , Veľká Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Bio Háj, s.r.o. IČ: 47070331


+421 940 510 045

info@naturresort.sk

Check In
14:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
50 m
Aquapark
9,7 km
Sjezdovka
6 km
Běžkování
5,9 km

Tipy na výlet

Tatranský národní park

Tatranský národní park Tip na výlet

Užijte si odpočinek i aktivní dovolenou v nejstarším národním parku na Slovensku. Čeká vás zde celkem 600 km turistických stezek a 16 značených a udržovaných cyklistických tras. Tento park tvoří nejvyšší slovenské vrcholy v čele Gerlachovským štítem (2 655 m n. m.) a plynule navazuje na menší Tatrzański Park Narodowy na polské straně. Oblast je významná pro svoji rozmanitou faunu a flóru. Těšit se můžete na vysoké horské štíty, masivní horské hřebeny i údolí s jezery, které jsou v teplých měsících plné nádherně kvetoucích rostlin.

Více informací
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně
Skalnaté Pleso
Skalnaté Pleso