Zažijte perfektní dovolenou v proslulém lázeňském městě Turčianské Teplice. V Hotelu Rezident *** se můžete těšit na polopenzi, vstup do galerie Mikuláše Galandu i unikátní kolagenovou proceduru. Dostanete také 10% slevu na masáže, další kolagenovou proceduru či jídlo v restauraci.

O ubytování

Rodinný Hotel Rezident *** najdete v centru termálních lázní Turčianské Teplice, hned u lázeňského parku, pěší zóny a jen 60 metrů od SPA & Aquaparku. Obklopují ho pohoří Veľká Fatra, Malá Fatra, Žiar a Kremnické vrchy, proto o turistické cíle rozhodně nebudete mít nouzi.

Turčinaské Teplice jsou jedny z nejstarších lázní v Evropě. Lákají na jedinečnou minerální vodu s léčivými účinky. Termální prameny pomáhají s onemocněními pohybového aparátu či ledvin. Dopřejte si ozdravnou koupel v SPA & Aquaparku, kde najdete vnitřní i venkovní sekci s bazény, vodními atrakcemi a wellness. Spoustu zábavy prožijete také v Termálním koupališti Vieska.

Okouzlí vás i samotné městečko, ve kterém vládne klidná lázeňská atmosféra. Můžete si tu prohlédnout zajímavé stavby, jako je Modrá koupel z 18. století, nebo zavítat do Galerie Mikuláša Galandy, slovenského malíře a ilustrátora. Odpočinek ve stínu stromů na vás čeká v lázeňském parku kousek od ubytování. Idylickou procházku si užijete na naučné stezce v lesoparku Bôr. Z turistických cílů navštivte také Blatnický hrad či Harmaneckou jeskyni.

Vypravte se i do přírody, třeba na horské výšlapy ve Velké nebo Malé Fatře. Naplánujte si výlet na vrchol Drienok, odkud si užijete nádherný západ slunce. Příjemně strávený čas slibuje také přírodní rezervace Svrčinník. Patříte-li mezi milovníky adrenalinu, nemělo by vám uniknout ani místní lanové centrum. V zimě oceníte příležitosti k běžkování i lyžování, třeba ve vyhlášeném skiareálu Snowland Valčianska dolina.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je vyhlášená restaurace s širokou nabídkou jídel mezinárodní kuchyně, italských káv či lahodných vín a koňaků.

Hotel Rezident ***

Hotel Rezident ***

Partizánska 410/7 , Turčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hotel Rezident s.r.o. IČ: 50111523


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Sjezdovka
21,3 km
Běžkování
1,7 km