Užijte si přepychový pobyt ve Vysokých Tatrách a to rovnou v Grand Hotelu Bellevue **** se strategickou polohou a bohatým vyžitím. Kromě chutné polopenze vás čeká vstup do wellness s bazénem, ​​vířivkou a saunovým světem. Dále neomezený vstup do fitness centra.

O ubytování

Grand Hotel Bellevue **** vznikl spojením dvou tatranských hotelů (Bellevue a Šport) a díky své strategické poloze a bohatým možnostem vyžití se těší velké oblibě mezi milovníky sportu, turistiky, výletů i odpočinku.

Oblast je ideální pro turistiku i cykloturistiku. Na vrchol Hrebienok (1270 m n. m.) vede pozemní lanovka vzdálená 1,2 km od hotelu. Oblíbenými cíli turistů jsou Gerlachovský a Lomnický štít (10 km) a Štrbské pleso (15 km), působivé ledovcové jezero s velmi studenou vodou, které má téměř polovinu roku zamrzlou hladinu.

Za zábavou vyrazte do termálního aquaparku Aquacity Poprad (16 km) se 13 vnitřními a venkovními bazény a více než 350 vodními atrakcemi, do galerie trick-artu a optických iluzí TrickLandia (1 km), do Dinoparku Tatry (2,8 km) s pohyblivými modely a virtuální realitou nebo na stezku korunami stromů Bachledka (22 km).

Velkým lákadlem je v zimě ve Vysokých Tatrách samozřejmě lyžování. Jen 1,5 km od hotelu najdete Ski areál Starý Smokovec se 2 sjezdovkami. O kousek dál potom leží Lyžařské středisko Pod lesem (2,6 km) s menší sjezdovkou dlouhou 400 m. Za většími výzvami se můžete vydat do Ski areálu Tatranská Lomnica (5,6 km), jehož nejdelší sjezdovka má celých 5,5 km.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z elegantních, stylově vybavených pokojů s krásným výhledem na hory nebo do malebné doliny.

Pokoj Exclusive měří 25 m² a má vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, fénem a toaletními potřebami. K vybavení patří manželská postel a je možné přidat i přistýlku. K dispozici budete mít také psací stůl s židlí, satelitní TV, WiFi připojení, minibar, župan a papuče, telefon a trezor.

Exclusive Junior Suite (32 m²) je vhodný až pro 4 osoby, které se pohodlně vyspí na manželské posteli a 2 přistýlkách. V samostatné koupelně najdete sprchu nebo vanu, toaletní potřeby a fén. V pokoji je také psací stůl s židlí, televizi, telefon, minibar, župan a papuče. Nechybí ani WiFi připojení.

Exclusive Grand Suite (40 m²) potěší balkónem, ze kterého se můžete kochat pohledem do krajiny. Skládá se ze dvou samostatných pokojů, v jednom je manželská postel a ve druhém rozkládací pohovka, která poslouží jako přistýlka pro 2 osoby. Pokoj má vlastní koupelnu se vanou nebo sprchou, toaletními potřebami a fénem. Nechybí standardní vybavení, tedy televize, WiFi připojení, psací stůl, trezor, minibar, župan a papuče.

Deluxe Grand Suite je největším pokojem v hotelu, skládá se ze samostatné ložnice a prostorného obývacího pokoje. V ložnici najdete manželskou postel královských rozměrů, v obýváku je velká rozkládací pohovka. Po rozložení se na ní vyspí i 2 lidé. Samozřejmostí je koupelna s vanou nebo sprchou, fén, toaletní potřeby, župan a pantofle, trezor a minibar, televize, psací stůl a WiFi připojení. Pokoj má navíc také balkón s výhledem do doliny.

Na čem si pochutnáte?

V elegantní restauraci Savarin se podávají snídaně a večeře formou bufetu. Těšte se na výběr z několika druhů masa, vegetariánská jídla, čerstvé zeleninové saláty a také dezerty.

Ve stylovém prostředí Slovenské restaurace ochutnejte vyhlášené slovenské speciality, ale také domácí těstoviny, sladkovodní ryby a špičková místní vína.

Pokud vás během dne přepadne chuť na něco dobrého, zavítejte do Lobby baru, který nabízí čerstvé zákusky, horkou čokoládu a řadu dalších nápojů.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem se vydejte do hotelového wellness centra, kde najdete bazén s teplotou vody 28 °C a o délce 20 m a šířce 10 m, který je ideální jak pro plavce, tak neplavce. Dále jsou k dispozici vířivky (36 °C) a saunový svět s finskou saunou (95 – 105 °C), bylinkovou parní saunou (42 – 47 °C), solnou parní saunou (42 – 47 °C) a eukalyptovou parní saunou (40 °C). Dále je tu Kneippův chodník.

K úlevě od stresu doporučujeme vyzkoušet některou z procedur – masáž, parafango či rašelinový zábal, aromaterapii, oxygenoterapii, světelnou a zvukovou terapii nebo inhalaci.

Nechybí ani část pro malé hosty, kde je k dispozici dětská finská sauna a 2 bazény.

Něco navíc

Chcete si odpočinout aktivně? Pak zavítejte do moderně vybaveného fitness centra nebo si zahrajte squash, stolní tenis, kulečník či bowling.

Grand Hotel Bellevue ****

Grand Hotel Bellevue ****

Horný Smokovec 21 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. IČ: 35781319


+421 524 762 111

reservations@hotelbellevue.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 40 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
16,5 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
1 km