Užijte si skvělou dovolenou ve Vysokých Tatrách nedaleko Štrbského plesa. Ubytováni budete v Hotelu Sipox ***, kde vás čeká chutná polopenze, odpočinek v Relaxcentru s bazénem a vířivkou, ale také sleva na zapůjčení kol a vstup do aquaparku. Dítě do 5 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Sipox *** leží v malebném údolí řeky Mlynice v obci Štrba a nabízí nádherné výhledy na štíty Vysokých Tater. Parádní aktivní dovolenou si zde užijete v každém ročním období. Okolí hotelu je protkáno řadou turistických a cyklistických tras. Vydejte se třeba ke Štrbskému plesu (8 km), na Gerlachovský štít (25 km) či na Lomnický štít (30 km). V této části Vysokých Tater jsou rovněž vynikající podmínky pro horolezectví. Najdete zde také mnoho kilometrů běžeckých tras a spoustu lyžařských areálů, například Ski areál Štrbské pleso nebo Ski Starý Smokovec (30 km). V nedalekém Popradu (20 km) se nachází oblíbené AquaCity Poprad.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. K vybavení pokoje patří televize, WiFi připojení a telefon.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci s terasou si pochutnají i ty nejmlsnější jazýčky. Každé ráno se můžete těšit na vynikající snídani formou bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večer se podávají servírované večeře s možností výběru z menu. V letní sezóně se na terase pořádají oblíbené večery s grilováním.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném aktivitami v nádherných Vysokých Tatrách zajisté přijde vhod odpočinek v hotelovém wellness centru. Najdete zde krytý bazén, vířivku a finskou i parní saunu. Sportovní nadšenci si mohou dát do těla ve fitness.

Cestujete s dětmi?

Spoustu her a zábavy čeká na nejmenší hosty v dětském koutku.

Hotel Sipox ***

Hotel Sipox ***

Mlynská 468/2 , Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GALAXY, s.r.o. IČ: 36191051


+421 52 779 1131

infohotelsipox@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,6 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
14 km