Užijte si jedinečný pobyt v lázních Piešťany. Ubytujte se v Hotelu Harmonia a nechte se hýčkat během klasické masáže, rašelinového zábalu či v masážním křesle. V ceně pobytu je i plná penze a dítě do 5,9 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Harmonia najdete v Piešťanech v příjemném prostředí na břehu přehrady Sĺňava, cca 2 000 m od Lázeňského ostrova. Kromě relaxu v lázních si užijte procházky po (nejen lázeňských) památkách města, množství turistických stezek, například k Červené věži (2,1 km) nebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechte ani Balneologické muzeum (3,3 km). Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba na bowling (0,5 km), zahrát tenis (200 m), na brusle na inline dráhu (200 m) nebo na vodní sporty (200 m). Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu.

Kde budete spát?

Těšte se na prostorné pokoje se satelitní televizí, pracovním stolem, židlí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou. Pokoje mají navíc i balkón s příjemným výhledem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci vás čeká bohatý výběr z tradičních slovenských i mezinárodních pokrmů, ale také večery zaměřené na různé speciality.

Kde budete relaxovat?

Těšte se na rehabilitační centrum s dlouhou historií a množstvím spokojených zákazníků. Postará se zde o vás odborný personál, který vám rád doporučí vhodnou léčbu.

Něco navíc

K dispozici je i kulečník, společenská místnost se satelitní televizí a zúčastnit se můžete i pravidelně pořádaných kulturních večerů. Pobavte se při dobré hudbě, tanci nebo si zazpívejte s muzikantem během Československého večera.

Hotel Harmonia **

Hotel Harmonia **

Odborárska 15 , Piešťany-Banka
Slovenská republika

+421911 544636

hotel@harmoniahotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
4 km