Rádi byste si zajeli na dovolenou do ráje? Pak vsaďte na ten slovenský. Hotel Trio *** ve Slovenském ráji je ideální pro ty, kteří milují krásnou přírodu, dobré jídlo a odpočinek ve wellness s bazénem, vířivkou i saunami přímo v hotelu.

O ubytování

Hotel Trio *** se nachází na severu Národního parku Slovenský ráj, kde začíná většina turistických tras. Je obklopen lesem bez sousedních staveb, a proto je oázou klidu, kde můžete načerpat nové síly. Zároveň nebyl vyhlášený národním parkem náhodou, jeho krása a množství turistických stezek v okolí vás ohromí. Blízko je například vyhlídka Tomášovský výhľad (4,5 km) nebo Letanovský mlýn (6,2 km) a mnohem více. K majestátnímu Spišskému hradu, který rozhodně stojí za návštěvu, to budete mít jen 30 km. Ať už cestujete sami, nebo s dětmi, AquaCity Poprad stojí za návštěvu v každém případě. V zimě si zase budete moci užít parádní lyžovačku, nejbližší sjezdovka se nachází přibližně 11,5 km a 37 km už stojí samotné Vysoké Tatry se všemi svými parádními lyžařskými středisky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v zrekonstruovaných pokojích s celkovou kapacitou až 32 lůžek a 19 přistýlek. Všechny jsou ve světlých barvách, k dispozici vám bude satelitní televize a WiFi, nechybí samostatná koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se nachází také restaurace, kde si vychutnáte snídaně i večeře.

Kde budete relaxovat?

V suterénu najdete i menší wellness. Můžete si zde zaplavat ve vnitřním bazénu nebo odpočívat v infrasauně, finské sauně a relaxační místnosti.

Hotel Trio ***

Hotel Trio ***

Smižany , Smižany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BELS turist s.r.o. IČ: 51850745


+421 905 277 381

hoteltrio@hoteltrio.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lázní
18,7 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
22,5 km
Sjezdovka
31,7 km
Běžkování
6 km