Víte, že do lázní Długopole Zdrój můžete vyrazit na relaxační pobyt i aktivní dovolenou v jakémkoliv ročním období? Únik od každodenního shonu, schlazení v bazénu, relaxace v sauně, skvělé snídaně i stylové prostředí, které vás uchvátí, to je jen část lákadel této nabídky. Ubytováni budete v luxusním Hotelu Spa Medical Dwór Elizy ***.

O ubytování

Hotel Spa Medical Dwór Elizy *** se nachází v okouzlující kladské přírodě jen 7 km od hranic s Českem, v městečku Długopole-Zdrój. Mezi hlavní lákadla této lokality patří nejen krásná příroda, ale i spousta zajímavých atrakcí, památek a výletních cílů v okolí.

Vydejte se třeba na hrad Międzylesie (14 km) s jedinečnou strašidelnou prohlídkou, na zámek Gorzanov (17 km) či k vodopádu Wilczki (13 km). V městečku Kletno (30 km) na vás čeká medvědí jeskyně, oblíbené lezecké centrum či uranový důl. Milovníci válečné historie si zase nesmějí nechat ujít návštěvu pevností Srebrna Góra (48 km) a Kladsko (27,7 km).

S dětmi se vydejte do kletenského lanového parku nebo na minigolf (29,5 km). Menší ratolesti jistě okouzlí Zahrada pohádek (14,4 km) na kopci Lesieniec, kde se v kouzelném prostředí lesa vyjímají pohádkové postavičky. Skvělým zážitkem pak bude návštěva Dinoparku v Karłówě (46,3 km) se 30 modely dinosaurů zakomponovanými do malebné horské krajiny s přírodními skalními útvary.

Pěšky i na kole můžete zdolat Velkou Deštnou (22 km), nejvyšší horu Orlických hor, na jejímž vrcholu leží nová rozhledna s fantastickým výhledem. Odvážlivci mohou vyzkoušet také rafting podél soutěsky Bardzkie (36,3 km). O dostatek sportovního vyžití během zimy se postarají lyžařské areály Biała Woda (20 km), Zieleniec (27 km) či Lądek-Zdrój (22 km).

Kde budete spát?

Pokoje Standard o rozloze 16 m² jsou kromě pohodlné postele vybaveny LCD televizí, telefonem, WiFi připojením a lednicí. Součástí je také vlastní koupelna. Na pokoj není možné umístit přistýlku, takže je zde možný pobyt pouze s dítětem do 3 let, které spí na lůžku s rodiči.

Pokoje Lux o rozloze 26 m² disponují navíc předsíní a jsou vybaveny pohodlnými postelemi, rozkládací pohovkou, dvěma křesly a konferenčním stolkem. Najdete zde dále LCD televizi, telefon, WiFi připojení a lednici. Součástí je také vlastní koupelna. Rozkládací pohovka slouží jako přistýlka pro jednu dospělou osobu či jedno dítě.

Apartmán se skládá z obývacího pokoje, ložnice a koupelny. V obývacím pokoji o rozloze 28 m² najdete rozkládací pohovku, dvě křesla a konferenční stolek, LCD TV, telefon a lednici. Ložnice s plochou 16 m² ne vybavena šatní skříní, manželskou postelí a nočními stolky. Součástí je také vlastní koupelna a WiFi připojení. Rozkládací pohovka slouží jako přistýlka pro jednu dospělou osobu či dvě děti do 11 let.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je také příjemná restaurace, která nabízí lahodné pokrmy evropské kuchyně. Dopřát si můžete také vynikající kávu a domácí zákusek v kavárně.

Kde budete relaxovat?

Pokud zatoužíte po odpočinku, je zde pro vás hotelové wellness s vnitřním bazénem s tryskami a finskou i parní saunou. Zpříjemnit den si samozřejmě můžete několika druhy masáží a kosmetických procedur. V nabídce jsou rovněž speciální wellness procedury pro muže a děti.

Cestujete s dětmi?

O malé hosty bude během celého pobytu skvěle postaráno. Personál vám na přání ochotně půjčí vybavení pro děti jako postýlku, nádobí, přebalovací pult či přikrývky. Spousta her a zábavy čeká v herně, knihovně s dětskými knížkami a především na rozlehlém venkovním hřišti se spoustou atrakcí. V hotelu probíhají také animační programy, a tak nuda rozhodně hrozit nebude. Ve wellness je několik procedur připravených jen pro děti.

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

ul. Zdrojowa 22 , Długopole-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Nowy Dwór Elizy Sp.z o.o IČ: 526777773


+48 74 8120840

recepcja@dwor-elizy.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
15 km
Běžkování
9,3 km