Nechte se hýčkat ve 4* hotelu St. Lukas Sanatorium v lázeňském městečku Świeradów-Zdrój, které leží jen 6 km od Česka. Těšit se můžete na blízkost cyklotras, polopenzi, neomezené wellness s bazénem i vířivkou a až na 12 lázeňských procedur, jako masáže, inhalace a koupele.

O ubytování

Hotel St. Lukas Medical & SPA **** se nachází v lázeňském městečku Świeradów-Zdrój na polské straně Jizerských hor, jen 8 km od hranic s Českem. Toto místo je jako stvořené k ničím nerušené relaxaci i aktivní dovolené v jakémkoliv ročním období. Srdcem města je lázeňský park a lázeňský dům s 45 m vysokou věží. Místní 80m kolonáda je nejdelší modřínovou kolonádou celého Slezska. Najdete zde také celoročně otevřený aquapark (2,5 km) s několika bazény a vodními atrakcemi.

V okolí vede rozvětvená síť turistických i cyklistických tras. Vydejte se na rozhlednu na vrcholku Czerniawska kopa (6 km), odkud uvidíte malebný kraj pod sebou jako na dlani. Vedlejší horu Jizerský stoh (5 km) můžete zdolat pěšky, na kole, případně se nechat vyvézt lanovkou. Populární lyžařské středisko SKI&SUN Świeradów Zdrój je vzdáleno 800 m. V zimě zde na vás čeká 2,5 km dlouhá sjezdovka a 10km běžkařská trať, v létě si zase projedete 720 m dlouhou bobovou dráhu.

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v příjemných pastelových barvách a se stylovým nábytkem. K vybavení pokoje patří satelitní televize, lednice, telefon a vlastní koupelna se sprchovým koutem. Na pokoji jsou navíc pro hosty nachystané měkoučké župany.

Na čem si pochutnáte?

O výjimečné gastronomické zážitky se postará hotelová restaurace, ve které vám naservírují regionální i mezinárodní speciality. Součástí je i terasa, kde si můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj a v sezoně i grilované speciality. Váš oblíbený míchaný drink, výběrová káva a vynikající domácí dezerty na vás čekají v lobby baru.

Kde budete relaxovat?

O řádnou revitalizaci vašeho těla i ducha se postará hotelové wellness, kde najdete krytý bazén a vířivku. Prohřát tělo si můžete ve finské a infrasauně. Den je vždy možné si zpříjemnit širokou škálou masáží a léčebných či kosmetických procedur.

Něco navíc

Pokud jste rádi i během dovolené aktivní, potěší vás skvěle vybavené fitness centrum.

St. Lukas Medical & SPA ****

St. Lukas Medical & SPA ****

H. Sienkiewicza 21 , Świeradów-Zdrój
Polsko

+48 75 78 21 000

info@hotel-lukas.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 7 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
0,8 km