Relaxujte v Mariánských Lázních v Hotelu Ferdinand *** a užijte si dokonalou pohodu. Připravili jsme vám balíček s bohatou polopenzí, kávou se zákuskem, vstupem do solné jeskyně a také až 3 procedurami. Co třeba čokoládový zábal, klasická masáž zad, anebo rašelinové nahřátí? Těšte se také na 35% slevu na další masáže či 10% slevu na vstup do parku Boheminium.

O ubytování

Vydejte se za odpočinkem do Mariánských Lázní a zapomeňte na shon a stres při pobytu v Hotelu Ferdinand ***. Najdete ho asi kilometr od středu města, tudíž si užijete příjemnou a tichou atmosféru, zároveň vám to však do centra nebude trvat dlouho. K hlavní kolonádě s léčivými prameny a Zpívající fontáně je to 2,6 km, v blízkém okolí se také nachází mnoho známých léčivých pramenů, například Rudolfův pramen (1,6 km).

Kromě těchto míst nevynechte ani návštěvu Mecséryho vyhlídky (3,1 km) či Obůrky Hvozd (3,7 km). Na delší výlet se vypravte na zámek Kynžvart (10,4 km) či do Slavkovského lesa (23,3 km) nebo si zajeďte do dalších známých lázeňských měst – Karlových Varů (48,5 km) či Františkových lázní (41,4 km). V létě si užijete koupání a vodní sporty na Velkém knížecím rybníce (2,5 km) a ani v zimě se nudit nebudete. Přímo ve městě je totiž Skiareál Mariánky (3 km), kde si užijete i lyžování či běžkování.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v komfortních pokojích a apartmánech s vlastní koupelnou, WiFi připojením, televizí a telefonem.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 16 m² a je vybavený 2 postelemi (mohou být spojené nebo oddělené), stolkem s židlemi a úložnou skříní.

  • Dvoulůžkový pokoj s balkonem je zhruba stejně velký a obdobně vybavený jako varianta bez balkonu (2 postele, stůl, šatní skříň), ale má navíc prostorný balkon.

  • Apartmán nabídne plochu 38 m², na které najdete ložnici se 2 postelemi a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Nechybí úložný nábytek.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete i restauraci, kde se servírují jídla české i mezinárodní kuchyně, která vám na požádaní připraví i ve vegetariánské či dietní verzi. Dále je vám k dispozici denní bar a zimní zahrada.

Kde budete relaxovat?

Využít můžete také hotelové wellness centrum, které je ideální k odpočinku. Dopřejte si terapii v solné jeskyni nebo si oddechněte v sauně.

Hotel Ferdinand ***

Hotel Ferdinand ***

Kollárova 330/16 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
POBYT WELLNES s.r.o. IČ: 02442990


+420 602 430 418

hotelferdinand@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
100 Kč/noc před hotelem, 150 Kč/noc v garáži

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
3 km
Běžkování
8,5 km