Užijte si pobyt na Šumavě ve dvou, s celou rodinou či přáteli ve čtyřlůžkovém Apartmánu Belvederská. Samozřejmostí je vlastní kuchyňka i koupelna, těšit se můžete na láhev vína či neomezenou konzumaci kávy. Vyznavače aktivní dovolené potěší množství turistických tras v bezprostředním okolí ubytování.

O ubytování

Apartmán Belvederská se nachází v horském městečku Železná Ruda a nabízí pohodlné ubytování v obklopení šumavských hor. Jen pár kroků od apartmánu najdete budovu zámečku, ve kterém jsou umístěny muzeum historických motocyklů a geologická výstava. Zajímavá je také expozice Muzea Šumavy (400 m).

K oblíbeným turistickým cílům v této lokalitě patří rozhledna Pancíř (5 km), Černé (7 km) a Čertovo jezero (5 km) či nejvyšší šumavský vodopád Bílá strž (11 km). Zdolat můžete také okolní vrcholy jako Ostrý (15 km) či Velký Javor (12 km) na německé straně hranice.

Během zimy si užijete své oblíbené zimní sporty ve skiareálu, jehož sjezdovky a vleky leží v svazích kolem Železné Rudy. Stačí si jen vybrat a nazout lyže. Skvělé podmínky pro lyžování nabízí také německé středisko Arber (12 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v apartmánu pro 4 osoby. Jeho součástí je jedna ložnice s manželskou postelí a možností 2 přistýlek. Dále zde najdete koupelnu a plně vybavený kuchyňský kout. Součástí je také terasa s výhledem na hory.

Ve vybavení apartmánu nechybí WiFi připojení, satelitní televize, ložní prádlo, ručníky, gril či kapslový kávovar.

Apartmán Belvederská

Apartmán Belvederská

Belvedérská 141 (1.patro, byt č. 5) , Železná Ruda
Česká republika

Provozuje společnost:
Gama hotel s.r.o. IČ: 06381995


777654342

info@hotel-hana.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček povolen zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,9 km

Tipy na výlet

Šumava

Šumava Tip na výlet

Šumava je to pravé místo pro milovníky aktivního odpočinku a přírody. Čekají zde na vás desítky naučných stezek a stovky kilometrů cyklotras. Na české straně Šumavy naleznete pět z osmi ledovcových jezer, která vznikla při procesu tání ledovců. Oblast je domovem mnoha vzácných živočichů. Turistům jsou k dispozici návštěvnická centra, kde můžete pozorovat vlky nebo třeba rysy a jeleny. Nezapomenutelné zážitky nasbíráte také při návštěvě některé z rozhleden, hradů nebo technických památek.

Co nevynechat při návštěvě Šumavy?

  • Boubínský prales
  • Černé a Čertovo jezero
  • Hrad Kašperk

Za návštěvu určitě stojí i nejvyšší šumavský vodopád Bílá strž, Schwarzenberský plavební kanál, rozhledna Boubín a Pramen Vltavy.

Vedle krásné šumavské přírody se můžete těšit i na malebná horská městečka. Za poznáním se vydejte do Muzea Šumavy.

Více informací
Černé a Čertovo jezero
Černé a Čertovo jezero
Boubínský prales
Boubínský prales
Muzeum historických motocyklů
Muzeum historických motocyklů