Vydechněte si od každodenního shonu na dovolené v Moravskoslezských Beskydech. Ubytujte v Penzionu u Maryny, kde si pochutnáte na české kuchyni formou polopenze a zahrajete si bowling. O další zábavu se postarají okolní památky i aquaparky.

O ubytování

Penzion u Maryny v Bocanovicích ve Slezsku je obklopen krásným prostředím Moravskoslezských Beskyd, kde najdete dostatek zázemí pro odpočinek. Na své si však přijdou také hosté se sportovním i kulturním duchem.

Za historií se vydejte do Středověké opevnění Šance (10,3 km), Muzea Těšínska či Kláštera sester Alžbětinek (4,1 km). Přírodní krásy můžete obdivovat v Jablunkovském arboretu s útulnými altánky (2,8 km) či při výletu ke skalnímu útvaru Čertovy mlýny (16,3 km). Děti i dospělé pak jistě nadchne návštěva malé zoo Zemědělský dvorek v Dolní Lomné s králíky, ovcemi, kravami a dalšími hospodářskými zvířaty.

V zimě si zajeďte zalyžovat do Ski areálu Mosty u Jablunkova (6,2 km), kde najdete 4 upravované sjezdovky o celkové délce 2,1 km, 2kilometrový běžecký okruh a bobovou dráhu. Vyrazit můžete i na Severku (7,1 km) se snowparkem a 2 km sjezdovek nebo do lyžařských areálů Javorový vrch (24,6 km), Řeka (30,5 km), Zlatník (49 km), Gruň (55,5 km) a dalších.

Kde budete spát?

Ubytování je zajištěno ve stylových pokojích s televizí, posezením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Bude tu na vás dýchat domácká horská atmosféra.

Na čem si pochutnáte?

Součástí objektu je i restaurace. Na místním jídelníčku najdete především speciality české kuchyně, ale také ryby nebo rovnou devět druhů bramboráku.

Něco navíc

Těšit se můžete i na profesionální bowling se čtyřmi dráhami.

Restaurace a Penzion u Maryny

Restaurace a Penzion u Maryny

Bocanovice 3 , Bocanovice
Česká republika

Provozuje společnost:
OKNA & DVEŘE KAPSIA s.r.o. IČ: 28588282


+420 776 778 340

restauraceumaryny@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,6 km
Zastávka
60 m
Sjezdovka
5,2 km
Běžkování
6,2 km