Kochejte se krásami Adršpašských skal. Ubytujte se v historickém Hotelu Praha ***, kde vás čeká bohatá polopenze - bufetové snídaně a večeře o 4 chodech včetně salátového a zmrzlinového bufetu. Pro větší relaxaci zvolte variantu s wellness.

O ubytování

Hotel Praha *** se nachází přímo na náměstí v historickém centru města Broumov, které ze všech stran obklopuje malebná příroda skalních měst a hlubokých lesů. Budova hotelu je kulturní památkou a slouží hostům nepřetržitě už přes 400 let. Okolí překypuje atraktivními turistickými cíli, které budou bavit celou rodinu.

Dovolená v těchto českých končinách udělá radost všem milovníkům přírody. Jen kousek od ubytování se rozprostírají Broumovské stěny (7 km). Ze zdejší panenské přírody vystupují impozantní kamenné útvary s vyhlídkami, ze kterých spatříte rozlehlou broumovskou krajinu. Největším lákadlem jsou Adršpašsko-teplické skály (20 km), které ve střední Evropě nemají obdoby. Vyrazte sem na výlet za fascinujícími skalními útvary, ve kterých rozpoznáte Milence, Homoli cukru nebo dokonce celé Sloní náměstí.

Nemálo zajímavostí vás čeká v samotném městě Broumov ležícím na česko-polských hranicích. Jeho dominantou je skvostný broumovský klášter (120 m) vystavěný v barokním slohu. Na prohlídce této historické chlouby uvidíte barokní plastiky, kopii Turínského plátna, do kterého mělo být zabaleno Kristovo tělo po ukřižování, knihovnu a autentické interiéry. Trochu světské historie vám zase odvypráví pivovar v Broumově (2,3 km), který zve na prohlídku výrobních prostor.

V zimě se na Broumovsku pusťte do lyžování. Najdete tu hned několik parádních skiareálů, které jsou výborné pro rodiny s dětmi a všechny nadšené začátečníky. Zavítejte třeba do Ski areálu Nebíčko (14 km) nebo lyžařského střediska Janovičky (8,6 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 60 příjemně vybavených pokojů. K dispozici jsou dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje nebo rodinné apartmány. Ke každému pokoji náleží vlastní koupelna a bezplatné připojení k WiFi. Celý hotel je bezbariérový, má moderní výtah a je možné zajistit i speciální pokoj pro vozíčkáře.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí, posezením s dvěma křesílky a psacím stolem se zrcadlem. Nechybí šatní skříň s dostatkem úložného prostoru a satelitní televize. V privátní koupelně najdete sprchový kout, toaletu, fén a mýdlo.

  • Třílůžkový pokoj je zařízený manželskou postelí a jednou pevnou pohodlnou přistýlkou. K dispozici vám budou tři křesílka, stolek s židlí a zrcadlem, šatní skříň a televize. Součástí pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou, fénem a mýdlem.

  • Čtyřlůžkový pokoj disponuje manželskou postelí a dalšími dvěma pevnými přistýlkami. Dále tu objevíte posezení o čtyřech křesílkách, psací stůl s televizí a zrcadlem a šatní skříň. Samozřejmostí je vlastní koupelna s toaletou, fénem, mýdlem a vanou, nebo sprchovým koutem.

  • Pětilůžkový pokoj má jednu manželskou postel a tři pevné přistýlky. K jeho vybavení náleží posezení s křesílky a malým stolečkem, stůl se satelitní televizí a šatní skříň. Počítejte s vlastní koupelnou, kde je vana, fén, toaleta a mýdlo.

  • Dvoupokojové apartmádvě místnosti a ubytuje pohodlně až 7 osob. V první místnosti se nachází dvě samostatná lůžka a stolek se židlemi, v místnosti druhé pak manželská postel, palanda, jedna přistýlka, posezení, komoda a televize. V prostorné koupelně najdete vanu, sprchový kout, bidet a fén.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je útulná restaurace, ve které si po celý den pochutnáte na výborném jídle. Vybírat budete z klasických dobrot české kuchyně, ke kterým si dopřejete oblíbený alkoholický nebo nealkoholický nápoj. Menu obsahuje polévky, hlavní chody a saláty.

Restaurace vám přijde vhod zejména večer, když se vrátíte z výletů po malebném okolí. Nebudete muset hledat, kde se najíst, a potřebné síly doplníte rovnou ve svém ubytování. Během dne si v příjemné hotelové kavárně vychutnáte kávu nebo čaj společně se sladkou tečkou v podobě dezertu či zmrzliny.

Hotel Praha ***

Hotel Praha ***

Mírové náměstí 49 , Broumov
Česká republika

Provozuje společnost:
Broumovská Hotelová s.r.o IČ: 08164941


+420 777 801 990

hotel-praha@hotel-praha.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 200 Kč/noc (malá plemena), 300 Kč/noc (velká plemena)
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 60 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
14 km
Běžkování
14 km