Pension Radvanice ve stejnojmenné obci se nachází mezi Adršpašsko-teplickými skalami a Jestřebími horami. V obou oblastech najdete krásné turistické stezky i cyklotrasy. Ubytování s polopenzí zaujme zejména bohatými možnostmi sportovního a turistického vyžití, včetně letního bazénu. Pro děti je zde připravený dětský koutek a krásné venkovní hřiště s trampolínou.

O ubytování

V Jestřebích horách si užijete pobyt plný krásné přírody, skvělých výletů, příjemné relaxace a pohody v Penzionu Radvanice. Najdete jej v ideální poloze v Broumovském výběžku blízko Adršpašsko-Teplických skal. Navštivte v okolí místa jako Muzeum bratří Čapků (10 km), Adršpašské skály (10 km), Teplické skály (16 km), Broumovské stěny (18 km) či vzdálenější Broumovský klášter (30 km) a vězte, že nebudete litovat ani jednoho výletu.

Nejbližší sjezdovka lyžařského areálu Radvanice je vzdálena pouze 1 km. Skvělé možnosti zimních radovánek nabízí také skiareál v Mladých Bukách (25 km), v Žacléři či Skiresort Černá Hora (35 km). Milovníci běžkování pak mohou krásy přírody poznávat na nespočtu kilometrů upravovaných bílých stop.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z jednoduše zařízených dvoulůžkových pokojů, do kterých je možné umístit dětskou postýlku. Pokoje mají sdílené sociální zařízení s dalšími pokoji (oddělené dámské a pánské sprchy a toalety).

Pokud si chcete dopřát větší komfort zvolte si variantu ubytování v apartmánu. Apartmány jsou moderněji zařízené a jejich součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Na vyžádání je možné zapůjčení rychlovarné konvice. Apartmány nedisponují kuchyňkou.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou švédských stolů a tříchodové večeře, které si budete moci vybrat vždy ze 2 různých jídel, vás budou čekat přímo v penzionu.

Kde budete relaxovat?

Můžete si zde po celodenních sportovních výkonech v krásném CHKO Broumovsko budete moci také pronajmout celou saunu nebo tenisové kurty jen sami pro sebe.

Cestujete s dětmi?

V prostorách a okolí penzionu najdete dětský koutek a hřiště s pískovištěm, klouzačkami a dětskými domečky.

Něco navíc

Potěší vás i úschovna lyží a kol, zahrát si můžete také stolní fotbálek nebo kulečník.

Pension Radvanice

Pension Radvanice

Radvanice 170 , Trutnov-Radvanice
Česká republika

Provozuje společnost:
ROSKAR, s.r.o. IČ: 25794973


+420 603 427 884

pensionradvanice@email.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Přednáškový sál
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
1,1 km

Tipy na výlet

Adršpach

Adršpach Tip na výlet

Oblast okolo Adršpachu patří bezesporu k těm nejkrásnějším u nás. Tento malebný kout naleznete u hranice s Polskem na severovýchodě České republiky. Region je dokonalým místem pro trávení aktivní dovolené. Probádejte tajuplná skalní města, užijte si plavbu po skalním jezírku, kterou vám svým vtipným výkladem zpestří místní převozník a objevujte místní památky.

Co byste neměli minout?

  • Adršpašsko-teplické skály
  • Zříceninu skalního hradu Adršpach
  • Adršpašské vodopády

Navštivte také skalní město na Ostaši a Kočičí skály nebo nedaleké Broumovské stěny. V Broumově stojí za zmínku barokní klášter, který je národní kulturní památkou.

Více informací
Adršpašské skály
Adršpašské skály
Adršpašské vodopády
Adršpašské vodopády
Zřícenina skalního hradu Adršpach
Zřícenina skalního hradu Adršpach