Krásná příroda a skvělá relaxace, přesně to vás čeká během pobytu v Penzionu U Čtyřlístku, který najdete v CHKO Žďárské vrchy u Sečské přehrady. Užijte si pivní koupel s konzumací piva, privátní vířivku a saunu, solnou jeskyni i uvolňující masáž.

O ubytování

Užijte si krásnou přírodu CHKO Žďárské vrchy a ubytujte se v Penzionu U Čtyřlístku, jen kousek od Sečské přehrady (5 km). V okolí budete mít po celý rok co dělat. Vyrazit můžete na pěší i cyklistické výlety, rybařit nebo provozovat vodní sporty na přehradě.

Navštivte třeba zříceniny hradu Vildštejn (5 km) a Oheb (5 km) nebo vystoupejte na rozhlednu Barborka (12 km). Všechny věkové kategorie pak potěší Babiččin dvoreček v Licibořicích (10 km) – 400 let starý statek, kde se děti mohou seznámit s hospodářskými zvířaty a dospělí si mohou nakoupit výrobky z ovčí vlny a další regionální produkty.

O kousek dál je Dědečkova obůrka (10,1 km) , ve které žijí lesní zvířata (daňci, mufloni, králíci a bažanti) a najdete tu i ohradu s koňmi. Ve skanzenu Veselý kopec (18 km) se zase můžete podívat, jak se žilo lidem v 19. a 20. století.

V zimě otestujte nedalekou běžkařskou trasu, nebo vyrazte do Ski areálu Svatá Anna (17,2 km) s 300 metrů dlouhou sjezdovkou či Ski areálu Hlinsko (22,8 km) se 3 uměle zasněžovanými sjezdovkami.

Kde budete spát?

Bydlet budete ve standardním pokoji s dvoulůžkovou pohodlnou postelí, lednicí, vlastní koupelnou a terasou s krásným výhledem do přírody. Za příplatek můžete využít také ubytování ve srubovém apartmánu, který stojí samostatně.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu si pochutnáte na tradiční české kuchyni i mezinárodních specialitách, těšit se můžete také na sezónní grilování.

Kde budete relaxovat?

Není nad pořádnou relaxační koupel. A co teprve když se koupete v pivě! Koupel v dřevěné dubové vaně plné pivního extraktu s rašelinovou pěnou o teplotě 37 °C a k tomu ještě vychlazené pivo ve sklenici k popíjení, právě to si užijete během pobytu. Je vám to málo? A co třeba odpočinek v privátní vířivce či sauně? Dokoupit si můžete i různé masáže a kosmetické služby.

Penzion U Čtyřlístku

Penzion U Čtyřlístku

Hořelec 1 , Seč
Česká republika

Provozuje společnost:
PROFI TANDEM s.r.o. IČ: 19682433


+420 721 236 683

info@penzion-uctyrlistku.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
17,2 km
Běžkování
100 m