Hotel Museum of Bricks *** nadchne všechny milovníky stavebnice Lego a nejen je! Prvky ikonické stavebnice totiž najdete nejen v pokojích, ale také v dalších prostorách hotelu včetně zahrady. Ubytováni budete v moderních pokojích a každé ráno si pochutnáte na skvělé bufetové snídani. Jedinečné kutnohorské památky budete mít snadno na dosah a navíc je součástí balíčku vstupenka do muzea Lega, takže nuda během pobytu rozhodně nehrozí!

O ubytování

Hotel Museum of Bricks *** se nachází v klidné části historického města Kutná Hora a nabízí jedinečný cestovatelský zážitek malým i velkým fanouškům stavebnice Lego! Pokoje, zahrada i všechny prostory hotelu jsou totiž plné tematických dekorací a kostiček Lego!

Kutná Hora je město s pohádkovou atmosférou, které vás nadchne unikátními památkami. Doslova pár kroků od hotelu leží kostnice pod kostelem Všech svatých (150 m), která je vyzdobena ostatky celkem 40 000 zemřelých (především obětí morových epidemií a husitských válek). Dominantou města a zároveň jeho nejnavštěvovanější pamětihodností je klenot pozdní gotiky a památka UNESCO – Chrám sv. Barbory (3,5 km). V těsné blízkosti chrámu láká k návštěvě také kaple Božího těla a Jezuitská kolej, v níž sídlí Galerie Středočeského kraje a expozicí věnovanou výtvarnému umění 20. a 21. století. Úžasnou oázou klidu a pohody jsou přilehlé zahrady, což je krásný revitalizovaný městský park obohacený o zajímavé architektonické prvky, vodní prvky či přírodní amfiteátr.

Rozhodně si nenechte ujít prohlídku Českého muzea stříbra (3 km), kde uvidíte středověký důl a dozvíte se spoustu zajímavých informací o historii města, těžbě stříbra i výrobě mincí. Muzeum sídlí v historické budově Hrádku z roku 1312.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 13 pokojů. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a disponuje WiFi připojením, trezorem, smart televizí a fénem. Všichni hosté mají přístup do kuchyňky vybavené lednicí s mrazákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem a náčiním na vaření.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (20 m²) je vybaven manželskou postelí a lze na něj umístit jednu přistýlku pro dítě do 3 let.

Dvoulůžkový pokoj Standard (20 m²) je vybaven manželskou postelí a pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku.

Čtyřlůžkový apartmán se skládá z hlavní místnosti, patra na spaní, vlastní koupelny a kuchyňského koutu. Tři lůžka jsou umístěna v patře, rozkládací pohovka je v hlavní místnosti. Kuchyňský kout je vybaven mini lednicí, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a nádobím. V koupelně najdete sprchový kout, toaletu a fén.

Šestilůžkový apartmán (25 m²) se skládá z hlavní místnosti, spacího patra, vlastní koupelny s toaletou a jedné samostatné toalety. Nechybí ani kuchyňský kout vybavený mini lednicí, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Ve spacím patře jsou umístěna tři lůžka, v hlavní místnosti je rozkládací pohovka, která může posloužit jako pohovka pro 2 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na příjemný start dne v podobě bohaté bufetové snídaně.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká v hotelu spousta hraček, her a stylových dekorací. Na zahradě je velké hřiště se spoustou atrakcí včetně houpačky, klouzačky, pískoviště a spousty dalších. Nechybí ani zázemí na stolní tenis, fotbal a jiné sporty. Krásný den pobytu můžete zakončit pečením buřtů u ohniště. V hotelu plném kostiček Lego ovšem nuda nehrozí za jakéhokoliv počasí.

Hotel Museum of Bricks ***

Hotel Museum of Bricks ***

Zámecká 52 , Kutná Hora
Česká republika

Provozuje společnost:
LeMi CZ s.r.o. IČ: 24783111


+420 608 779 966

hotel@museumofbricks.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,2 km

Tipy na výlet

Kutná Hora

Kutná Hora Tip na výlet

Kutná Hora je zapsaná na seznamu UNESCO a i když se v ní žádný hrad ani zámek nenachází, nabízí toho tolik, že vám jedna návštěva nebude stačit. Kutná Hora byla v minulosti, jak už název napovídá, spjata s kutáním stříbra. Ve středověku šlo proto o jedno z nejvýznamnějších českých měst. To je důvod, proč zde naleznete velké množství památek, které doplňují četné kavárny a restaurace.

Co nevynechat při návštěvě Kutné Hory?

  • Chrám svaté Barbory
  • Kostnici v Sedlci
  • Katedrálu Nanebevzetí Panny Marie a svatého Jana Křtitele
  • Při procházce historickým jádrem města si prohlédněte Kamennou kašnu, Morový sloup, kostel sv. Jana Nepomuckého, Kamenný dům, Dačického dům s interaktivní expozicí o památkách UNESCO a Hrádek - České muzeum stříbra.

Kutná Hora nabízí i několik naučných stezek vhodných pro pěší i cyklisty. Doporučujeme tzv. Královskou procházku, která nabízí úchvatný pohled na panorama města nebo naučnou stezku Kolem Kutné Hory.

Více informací
Chrám svaté Barbory
Chrám svaté Barbory
Vlašský dvůr v Kutné Hoře
Vlašský dvůr v Kutné Hoře
Kostnice v Sedlci
Kostnice v Sedlci