Hotel Spolcentrum *** leží v městečku Svit uprostřed podtatranského regionu. Když se ubytujete v jednom z jeho pohodlných apartmánů, budete to mít blízko ke slovenským velehorám i do aquaparku Aquacity Poprad. Těšit se můžete na chutné snídaně, vstup do wellness centra, hodinu různých sportovních aktivit i na pestrou nabídku slev, s nimiž si pobyt pod Tatrami ještě více užijete. Děti do 12 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Spolcentrum *** se zalíbí každému, kdo hledá komfortní ubytování s nadstandardními službami blízko všech lákadel Vysokých Tater. Nachází se v malém městečku Svit nedaleko Popradu. Atraktivní lokalita je příslibem nezapomenutelné zábavy po celý rok.

Vydejte se za turistickými, relaxačními a v zimě i lyžařskými cíli. Vydejte se na túry do Tatranského národního parku (12 km), kde si můžete troufnout třeba na samotný Gerlachovský štít. Nemusíte však hned zdolat nejvyšší vrchol, lákávé jsou i méně náročné túry, třeba k nedaleké Važecké jeskyni (19 km), Mengusovskému jezeru (5 km), Štrbskému plesu (19 km) nebovodopádu Skok (19 km).

Pokud si chcete dovolenou užít ve větší pohodě, zkuste unikátní podzemní lanovku ze Starého Smokovce na Hrebienok (19 km) nebo poznejte místní historii ve skanzenu Pribylina (41 km). Za báječným odpočinkem zavítejte do AquaCity Poprad** (9 km), kde na vás čeká 13 bazénů a neuvěřitelných 350 vodních atrakcí.

V zimě to na sjezdovku nebudete mít daleko. Nejblíže se nachází vyhlášený ski areál Lopušná Dolina (5 km) s freeridovým svahem o délce 900 m, o kousek dál pak na rodiny s dětmi čeká mnoho zábavy ve Snowparku Lučivná (15 km). Profíkům se bude líbit ve skiareálu na Štrbském Plese (19 km) nebo Tatranské Lomnici (19 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z prostorných apartmánů s pohodlnou postelí, LCD televizí, lednicí a WiFi připojením. Samozřejmostí je také vlastní koupelna s vanou. V každém apartmánu je možné mít jednu nebo dvě přistýlky. Některé apartmány disponují i ​​balkonem nebo prostornou terasou s výhledem na hory.

  • Apartmán Standard s balkonem měří 50-55 m² a potěší prostornou terasou. Skládá se ze samostatné ložnice se 2 postelemi, obývacího pokoje s pohovkou a křesly k posezení a jídelního koutu se základním vybavením. Do apartmánu je možné přidat až 2 pevná lůžka navíc.

  • Apartmán Komfort nabídne oproti variantě Standard stylovější vybavení a interiér. Měří 50-65 m² a zahrnuje ložnici s dvoulůžkovou postelí, obývací pokoj s posezením (pohovka, křesla) a jídelní kout. Apartmán nemá balkon.

Na čem si pochutnáte?

Součástí ubytování je moderní restaurace, kde pro vás denně připravují samé dobroty. Určitě se sem zastavte na křupavou pizzu nebo na něco z bohatého menu. Vybírat si můžete z tradičních slovenských jídel i mezinárodních specialit. V hotelu se také pravidelně organizují dny národní kuchyně a některá italská či ruská jídla se stala natolik populárními, že je už najdete i v každodenním menu.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném zážitků a turistiky si dopřejte zasloužený relax v hotelovém wellness. Vaše svaly perfektně uvolní hydromasážní vířivka až pro 8 osob, své zdraví zase utužíte ve finské, parní nebo aroma sauně. Milovníky otužování nadchne studená sprcha přímo z kbelíku či ledopádů. Návštěvu wellness zakončete odpočinkem v relaxační zóně s lehátky.

Něco navíc

Zábava dále pokračuje při bowlingu, kde si na dvou drahách můžete zasoutěžit s dalším týmem. Pobavíte se také při kulečníku nebo na tenisovém kurtu. Během pobytu vám nebude chybět ani posilování - v hotelu si můžete zacvičit v plně vybaveném fitness.

Hotel Spolcentrum ***

Hotel Spolcentrum ***

SNP 142 , Svit
Slovenská republika

Provozuje společnost:
REKREATOUR, s.r.o. IČ: 51683814


+421 527 152 003

recepcia@spolcentrum.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
9 km
Sjezdovka
4,5 km
Běžkování
4,5 km