Medical Wellness Hotel Máj *** v Piešťanech přímo vybízí k odpočinku. Vydejte se za relaxací na víkendový pobyt a užijte si až 3 procedury (hydromasážní vířivka, parafango zábal a masáž zad) i chutnou polopenzi. Během dne se vydejte prozkoumat krásy města.

O ubytování

Nově zrekonstruovaný Medical Wellness Hotel Máj *** najdete v srdci Piešťan v klidném prostředí nedaleko řeky Váh a lázeňského ostrova. Komfortní hotel je ideální pro pobyt párů, seniory, ale i rodin s dětmi. Celý hotel je bezbariérový a panuje zde rodinná atmosféra. Lázeňský ostrov je pak vzdálen jen necelé 3 km. Kromě relaxu v lázních si užijte procházky po (nejen) lázeňských památkách města i množství turistických stezek. Vydejte se například k Červené věži (2,1 km) nebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechte ani Balneologické muzeum (3,3 km). Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba na bowling (0,5 km), zahrát tenis (200 m), na brusle na inline dráhu (200 m) nebo na vodní sporty (200 m). Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v dvoulůžkových pokojích Comfort, prostorných apartmánech nebo v pokoji XXL (Junior Suite). Dvoulůžkové pokoje jsou příjemně zařízeny, nechybí pohodlná postel, satelitní televize, telefon, WiFi připojení, trezor a lednice. V létě přijde vhod také ventilátor a balkon s posezením. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou nebo vanou, WC a fénem. Na vyžádání je možné na pokoj umístit přísavná madla, stupínek k vaně a další vybavení pro hosty se sníženou pohyblivostí. Některé pokoje mají možnost přistýlky či umístění dětské postýlky.

Ubytovat se můžete také v prostorném pokoji XXL (Junior Suite) s předsíní a gaučem, který poslouží jako přistýlka pro 2 děti nebo 1 dospělou osobu. Poslouží vám také vybavení jako trezor, lednička, TV, balkon, ventilátor i psací stůl a telefon. Moderní apartmán je vybaven trezorem, ledničkou, rychlovarnou konvicí, ventilátorem, psacím stolem s posezením, TV s plochou obrazovkou a chybět vám nebude ani koupelna či balkon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu nechybí restaurace, kde se podává chutná a bohatá strava. Snídaně jsou formou teplého a studeného bufetu. Pochutnáte si například na vejcích na různé způsoby, uzeninách, sýrech, sladkém i slaném pečivu a nechybí ani čerstvé ovoce, cornflakes a jogurty. Rádi vám však připraví i palačinky, kaše a další dobroty. V restauraci si můžete dopřát také oběd à la carte nebo si dopřát plnou penzi. V tom případě si večeře budete vybírat ze 6 jídel. Dohodnout se můžete i na dietním stravování podle potřeby. Na kávu či něco dobrého zajděte do kavárny, kde se pravidelně pořádají taneční večery.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si užijete relaxaci v krytém bazénu (32 °C), vířivce, sauně či soláriu. Kromě toho si můžete vybrat z téměř 50 léčebných, relaxačních a zkrášlovacích procedur. K dispozici jsou zde pro vás zkušení fyzioterapeuti, maséři, ale i kosmetička, kadeřnice, manikérka či pedikérka.

Medical Wellness Hotel Máj ***

Medical Wellness Hotel Máj ***

Hlboká 49 , Piešťany
Slovenská republika

+421 949 050 070

recepcia@hotelmaj.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1 km
Sjezdovka
30 km