Vydejte se na dovolenou do krásných Nízkých Tater a ubytujte se v Hotelu Šachtička *** odkud je to jen pár kilometrů do Banské Bystrice. Přírodní krásy můžete objevovat po mnoha turistických trasách a v zimě zase oceníte, že sjezdovky moderních ski areálů jsou od hotelu vzdáleny doslova pár metrů. Užijte si krásnou přírodu, chutnou místní kuchyni formou polopenze, ale také relaxaci v bazénu a saunovém světě.

O ubytování

Horský Hotel Šachtička *** se nachází v překrásném prostředí Nízkých Tater v sedle pod vrchem Panský diel (1 102 m n. m.). Jako na dlani uvidíte nádhernou okolní přírodu z rozhledny Šachtička, která stojí přímo před hotelem. Perfektní aktivní dovolenou si zde užijete v každém ročním období. Při výletech pěšky, na kole či na koni můžete objevovat místní krásy po mnoha turistických trasách. V létě vás na vrchol Panského dielu (2 km) dovede naučná stezka. Dalším nedalekým cílem je malebná obec Špania Dolina s mnoha stavbami tradiční lidové architektury a dalšími památkami. Za vodními radovánkami vyrazte do Aqualandu v blízké Banské Bystrici (13 km). Zimu si v Nízkých Tatrách opravdu užijí lyžaři. Nejbližší vlek ski areálu se čtyřmi sjezdovkami různých obtížností je vzdálen doslova pár kroků od hotelu. Na své si přijdou i milovníci bílých stop – běžecké tratě zde bývají udržovány až do jarních měsíců.

Kde budete spát?

Ve všech pokojích najdete TV, v některých případech s plochou obrazovkou. Vlastní koupelna se sprchou a WC je zde samozřejmostí. K několika pokojům náleží také balkon s výhledem na sjezdovky Panský Diel.

Na čem si pochutnáte?

Horský Hotel Šachtička provozuje restauraci připravující pokrmy mezinárodní kuchyně. Pouhých 50 metrů od hlavní budovy pak stojí chata Koliba s krbem a terasou podávající tradiční slovenská jídla.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí také bazén s protiproudem, sauny, parní lázeň, vířivku a fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

V zahradě je k dispozici dětské hřiště s velkou dřevěnou prolézačkou, houpačkami a skluzavkou. Hotel pro vás může zajistit i vyjížďky na koních.

Něco navíc

Těšit se můžete také na kulečník, šipky a stolní fotbal. Lákadlem jsou zdejší horské stáje s minizoo a možnost pronajmout tenisové kurty. Sportovního vyžití je zde až až, najdete zde multifunkční sportovní halu, další venkovní hřiště i půjčovnu sportovních potřeb.

Hotel Šachtička ***

Hotel Šachtička ***

Selce , Selce
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ARMA, s.r.o. IČ: 34119027


+421905404049

info@sachticka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 13 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Aquapark
11,7 km
Sjezdovka
0,4 km