Svěží vzduch Vysokých Tater i dokonalý luxus v horském stylu zažijete v Aplend Hotelu Kukučka ****. Ubytujte se v jednom z jeho komfortních apartmánů a těšte se na bohaté snídaně formou bufetu, welcome drink i vstup do wellness. S bohatými slevami v balíčku si pobyt přímo pod Lomnickým štítem vychutnáte naplno.

O ubytování

Hotelový komplex Kukučka **** vás už při příjezdu nadchne svými budovami v horském stylu obklopenými udržovanými záhony dřevin a horských květin. Celý areál tvoří tři rezidence spolu s hlavní budovou hotelu s atmosférou horské chaty, ale v luxusním podání.

Komplex leží přímo v Tatranské Lomnici, díky čemuž to budete mít na skok ke každé atrakci - lanovka na Lomnický štít je jen 750 m od hotelu , kam si v létě můžete udělat krásnou túru, v zimě si zde pak zalyžovat. Pokud se vám takovou túru nechce celou absolvovat po svých, vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce.

O další přírodní i historické krásy zde rozhodně není nouze, jen něco málo přes 5 km od hotelu se pak nachází nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec se svou pozemní lanovkou pak jen 6 km.

Kde budete spát?

Pokoj Lux měří měří 22-25 m² a ubytuje maximálně 2 osoby na manželské posteli nebo 2 jednolůžkách. K dispozici budete mít satelitní televizi, minibar a rychlovarnou konvici. Součástí pokoje je samostatná šatna a moderní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou. Některé pokoje mohou mít i vlastní balkon.

Apartmán je velký 40 m² a skládá se z ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, kterou lze použít jako přistýlku pro 2 osoby, kuchyně s jídelním koutem a koupelny se sprchovým koutem nebo vanou, případně i bidetem. V ložnici i obýváku jsou televize, některé apartmány mají navíc také elektrický krb. Nechybí ani balkón.

Na čem si pochutnáte?

Svůj den v Tatranské Lomnici začněte snídaní formou bufetu v hotelové restauraci, která se podává od 7:30 do 10:00 hod. Těšit se můžete na pestrý výběr slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů. Na oběd či na večeři si můžete dát některý z pokrmů z klasického menu. To zahrnuje tradiční slovenské pokrmy i mezinárodní speciality. Všechna nádherně naservírovaná jídla jsou potěchou pro oči i chuťové pohárky.

Kde budete relaxovat?

Nevynechte ani odpočinek ve wellness, který má každá budova komplexu. V Hotelu Kukučka **** se prohřejete ve finské či parní sauně s kapacitou 8 osob, utužíte zdraví procházkou po Kneippovu chodníku nebo díky ochlazovacím kádím a nakonec si odpočinete v relaxační místnosti. Rezidenční budovy vás zlákají na sauny, ochlazovací vědro, odpočívárnu, případně na sprchu v unikátní jeskyni.

Cestujete s dětmi?

Pobyt v Hotelu Kukučka **** potěší i ty nejmenší - skvěle se zabaví v dětském koutku plném hraček , za hezkého počasí i na venkovních prolézačkách a skluzavkách.

Něco navíc

Sportovně založené hosty zas nadchne fitness.

Aplend Hotel Kukučka ****

Aplend Hotel Kukučka ****

Tatranská Lomnica 14646 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Aplend, s.r.o IČ: 45512558


+421 904 744 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
6,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
17 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
1,2 km