Dopřejte sobě nebo svým blízkým dostatek odpočinku a vydejte se na relaxační pobyt do proslulých Trenčianských Teplic. Čeká vás proslulý hotel Most Slávy ***, polopenze a vstup do bazénu, sauny a slender studia. Navíc si užijete třeba zábal či masáž.

O ubytování

Hotel Most Slávy *** v Trenčianských Teplicích byl několik let spojen s mezinárodním filmovým festivalem ART Film. Tento hotel v historii navštívila například Gina Lolobrigida, Sophia Loren, Ornella Muti, Franco Nero a legendární filmový bonviván Jean-Paul Belmondo. Pobyt zde si zpestříte zejména procházkami po lázeňských stezkách v parku a v lesoparku, který je hned za rohem (cca 850 m). Okolní pohoří (ze západu Bílé Karpaty, z jihu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy) poskytují výborné podmínky pro rekreační aktivity, zejména pro pěší turistiku a cykloturistiku, v létě také vodní sporty a v zimě lyžování.

Lákají vás procházky přírodou? Zajděte si na Čertovu skálu s krásnou studánkou opodál (3,3 km), na vyhlídku Čvirigovec (1,6 km), projděte si Naučný chodník Jeleň – Baračka (280 m) nebo prozkoumejte Jánošíkovu (500 m) a Opatovskou jeskyni (17,1 km). Ani jedna z nich sice neoplývá krasovou výzdobou, to jim ale neubírá na půvabu. Opatovská jeskyně se navíc v zimě mění v mrazivé království plné ledových krápníků. Jen 12 km od Teplic najdete nádherné město Trenčín s majestátním Trenčianským hradem. Mezi další zajímavé turistické cíle patří poutní místo Skalka nad Váhom (15,6 km), nebo pak vzdálenější hrady – Čachtický (45 km) či Beckov (47 km).

Milovníci vodních sportů mohou v létě vyrazit k přehradě Nitrianske Rudno (36,8 km), kde si užijete koupání, rybolov i nejrůznější atrakce. Okolo navíc vede Naučný chodník Vodní nádrž Nitrianske Rudno. V zimě zase otestuje blízké lyžařské areály, například Lyžařské středisko Homôlka (13,5 km) se 2 sjezdovkami střední obtížnosti, Ski centrum Kálnica (35,2 km) se 2,3 km lyžařských tras nebo Lyžařské středisko Čičmany (40,2 km) se 3 sjezdovkami, včetně černé trasy se sklonem 33°.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním jednolůžkovém či dvoulůžkovém pokoji s rustikálním nábytkem, který skvěle podtrhuje historický styl hotelu. Na vyžádání je možné v pokoji zařídit připojení k internetu.

Jednolůžkový pokoj (15 m²) má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a fénem na vlasy. K vybavení patří také satelitní televize, psací stůl a telefon.

Dvoulůžkový pokoj zahrnuje dvě postele (možno spojit do dvoulůžka), televizi, psací stůl a telefon. Nechybí koupelna se sprchou nebo vanou a fénem. V některých pokojích je navíc možnost přistýlky.

Pokoj Deluxe (20 m²) je vybavený dvěma postelemi, které lze nechat odděleně nebo spojit do dvoulůžka, televizí, stolkem s posezením, psacím stolem, minibarem a připojením k internetu. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem. Do pokoje je možné přidat přistýlku.

Apartmán (35 m²) se skládá ze samostatné ložnice, obývacího prostoru s posezením a koupelny s vanou a fénem. K dispozici budete mít televizi, internetové připojení, minibar, rádio a telefon. Apartmán je obvykle dvoulůžkový, umožňuje ale i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V stylových a elegantních prostorách klimatizované restaurace v Hotelu Most Slávy *** si vychutnáte jídla z bohaté nabídky slovenských i mezinárodních specialit. Dopřát si zde můžete například zvěřinu, nezapomeňte si k ní objednat i vhodné víno. Po skvělém jídle si dejte také kávu nebo dezert v hotelové kavárně.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem ve wellness nemusíte chodit daleko – přímo v hotelu se nachází bazén s teplotou vody 28 °C, ve kterém se konají i rehabilitační cvičení. Odpočívejte také ve finské či parní sauně. K dispozici je i slender studio s rekondičním cvičením, zdraví utužíte i různými procedurami nebo masáží.

Pokud chcete váš relaxační zážitek posunout ještě na další úroveň, vyrazte do Lázní Trenčianské Teplice (300 m), kde najdete venkovní termální bazén Grand (33-36 °C) s hydromasážními prvky a divokou řekou, vnitřní termální bazény – lázeň Sina (39 °C), bazén MUDr. Čapka (37,5 °C), bazén PII (37 °C), bazén PIII (35,5 °C), koupele a wellness procedury.

Hotel Most Slávy ***

Hotel Most Slávy ***

Ul. 17 novembra 11 , Trenčianské Teplice
Slovenská republika

+421 326 513 611

recepcia@hotelmostslavy.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,3 km
Sjezdovka
28 km