Sun & Snow Resorts Kołobrzeg **** se nachází v polském městě na břehu Baltského moře, Kołobrzegu. Městu se přezdívá vzdušné lázně, protože je zde unikátní, jódem nasycené mikroklima. Už jen pobyt zde vám dokáže zlepšit různé zdravotní obtíže, nicméně to není jediné, co může město nabídnout, nádherné městské parky, krásné historické město i muzea. Navíc vás čeká moderní apartmán i relaxace v bazénu a sauně.

O ubytování

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg **** se nachází v klidné části severopolského letoviska Kołobrzeg v obklopení zeleně velkého městského parku. Břehy Baltského moře a pláž jsou vzdáleny pouze 350 m. Město Kołobrzeg je známé svým unikátním mikroklimatem s největší koncentrací jódu ve vzduchu a nazývá se proto vzdušnými lázněmi. Jedná se zároveň o největší lázeňské centrum na pobřeží Baltu. Malebné okolí můžete objevovat po několika cyklotrasách nebo při procházce po promenádě (4 km) podél moře a řeky Parsęta. V historickém centru najdete spoustu zeleně a parků, skvělých kaváren a restaurací i nádhernou baziliku (4 km). Za návštěvu stojí také impozantní kamenný maják (3 km), který je symbolem celého města.

Moře a pláže

Čistá pláž Kołobrzeg leží jen 4 minuty chůze od hotelu. Těšit se můžete na jemný, světlý písek bez ostrých kamínků, pozvolný sestup do moře, vhodný i pro malé děti, a průzračnou vodu. Pláži dominuje oblíbené široké molo, jako stvořené k romantické procházce.

Za vodními radovánkami můžete vyrazit také na nedalekou pláž Grzybowo (2,7 km). Ta nabízí různorodé vyžití, včetně vodních sportů. Navštívit můžete i pláž Dźwirzyno (7,8 km), lemovanou borovicemi a prastarými duby, s mírným sestupem do vody. Mezi městy Grzybowo a Dźwirzyno se potom nachází nudistická pláž (5,9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním apartmánu pro 4 osoby. Součástí apartmánu je jedna ložnice s pohodlnými postelemi, druhý pokoj s rozkládací pohovkou až pro dvě osoby, plně vybavená kuchyň a prostorná terasa. V kuchyni najdete ledničku, myčku, mikrovlnnou troubu, sporák, kávovar, rychlovarnou konvici a nádobí. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou, pračkou, fénem a ručníky. Ve vybavení apartmánu nechybí WiFi připojení, kabelová televize, žehlička a další vybavení.

Kde budete relaxovat?

Součástí areálu je zahrada, vnitřní bazén a sauna.

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg ****

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg ****

Plażowa 6A , Kołobrzeg
Polsko

Provozuje společnost:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 141534979


+48 94 721 66 12

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,3 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
0,2 km