Imperiall Resort & MediSpa se nachází v polském městě Sianożęty jen 100 metrů od pláže a Baltského moře. Užijte si pobyt v pokoji či apartmánu, chutnou polopenzi formou bufetu a také neomezený vstup do bazénového komplexu a wellness centra s vnitřním i venkovními bazény, vířivkou a saunami.

O ubytování

Imperiall Resort & MediSpa je velký, moderní komplex jako stvořený pro váš odpočinek, pro různorodou zábavu, ale i léčbu některých onemocnění. Nachází se v polském městečku Sianożęty (cca 12 km od Kolobřehu), a to přímo u pobřeží Baltského moře – na pláž to budete mít doslova 100 metrů.

Vedlejší město Ustronie Morskie je navíc bohaté na nejrůznější zábavní parky. Navštivte například Bajkolandii (2,1 km) s dětskou hernou, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Nedaleko na vás čeká i lunapark Robland (1,8 km) a lanový park Gibon (3,4 km), který patří k největším v Evropě. Odvážlivci si zde mohou vyzkoušet skok z 11 metrů. Nejen při nepřízni počasí přijde vhod aquapark Helios (2,9 km) s plaveckým i rekreačním bazénem, vířivkami a vodními atrakcemi.

Vyrazit můžete také do nedalekého Kolobřehu (11,9 km). Projděte se po slavném, 220 m dlouhém mole, vystoupejte na červený maják z roku 1947 a užijte si dechberoucí výhled do okolí. Více se o místní kultuře a historii dozvíte v Muzeu Patria Colbergiensis, v Námořním muzeu pod širým nebem zase uvidíte historické lodě a další výbavu polského námořnictva zvenčí i zevnitř.

Kde budete spát?

V každém z 35 standardních pokojů si budete moci užít televizi, WiFi připojení, lednici, rychlovarnou konvici, psací stůl i vlastní koupelnu se sprchou a župany. Pokoje jsou umístěny na prvním patře a mají francouzský balkon.

V 89 klimatizovaných apartmánech zase najdete až dvě smart televize, WiFi připojení, kuchyňku s mikrovlnkou, ledničkou a setem na přípravu kávy a čaje, trezor i vlastní koupelnu se sprchou a župany. Z apartmánů lze rovnou vejít do zahrádky nebo na balkón.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace, bary, kavárna... v Imperiall Resortu & MediSpa si na nedostatek gastronomických zážitků zkrátka nemůžete stěžovat.

  • Střešní restaurace Level 5 se v roce 2022 zařadila mezi 100 nejlepších podniků Polska a kromě výtečné kuchyně si zde užijete i panoramatický výhled na Baltské moře.

  • V restauraci Imperiall v přízemí se každý den podávají bohaté snídaně a večeře ve formě bufetu plného čerstvých regionálních produktů.

  • Jedinečný Lounge Club v suterénu vás okouzlí moderním interiérem a bohatou nabídkou drinků. Těšit se můžete také na sportovní přenosy nebo večery s živou hudbou.

  • Letní Caffe & Drink Bar vás pohostí velkými porcemi tradiční zmrzliny, vaflemi, palačinkami a dalšími dobrotami.

Kde budete relaxovat?

Resort nabízí bazénový komplex, ve kterém najdete vnitřní bazén se skluzavkou, relaxační částí, brouzdalištěm i plaveckou částí pro aktivnější hosty. Dále je zde sezónní venkovní bazén a brouzdaliště pro děti. Ve wellness centru zase můžete relaxovat ve vířivce, finské sauně a páře. Za příplatek si dopřejte jednu z mnoha léčebných procedur.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je zde vyžití opravdu na úrovni. Kromě zmiňovaných venkovních bazénů i pro děti a skluzavky ve vnitřním bazénu najdete venku také dětské hřiště. Myslelo se však i na případ špatného počasí, a tak přímo v hotelu najdete velký dětský koutek.

Něco navíc

Sportovního vyžití je zde také až až a každý si zde zaručeně něco najde. Můžete si zde zahrát fotbal, volejbal, basketbal, stolní tenis, tenis i kulečník. Pokud vás kolektivní sporty moc neberou, můžete si zajít zacvičit do posilovny s profesionálním náčiním nebo do venkovního fitness parku.

Imperiall Resort & MediSpa

Imperiall Resort & MediSpa

ul. Północna 6, Sianożęty , Ustronie Morskie
Polsko

Provozuje společnost:
Imperiall.pl Sp. z o.o. IČ: 320471269


+48943515639

rezerwacje@imperiall.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Lázně Kołobrzeg

Lázně KołobrzegTip na výlet

Už samotná návštěva Kołobrzegu pro vás bude léčivá díky specifickému mikroklimatu, kdy je vzduch nasycen jódem a léčí tak různá onemocnění respiračního systému. K tomu zde však vyrostlo několik desítek lázeňských domů, kde se můžete oddat léčivému bahnu, solným lázním a dalším léčebným procedurám pro léčbu revmatu, poruch metabolismu či krevního oběhu. Na nejvíce lázeňských domů narazíte mezi parkem Stefana Żeromskiego a ulicemi Zdrojowa a Kasprowicza.

Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna