Chcete si odpočinout od všedních starostí, načerpat energii a užít si spoustu zábavy? Pak jsou lázně Hajdúszoboszló tím pravým místem pro vás! Ubytujte se v Hotelu Silver **** a užijte si 2 rozsáhlé aquaparky s klasickými i termálními bazény, moderní wellness centrum se saunami, vířivkou a solnou jeskyní, výtečnou polopenzi i bohaté vyžití pro velké i malé – venkovní hřiště, dětský koutek, hernu s bowlingem aj.

O ubytování

Hotel Silver **** se nachází v maďarském Hajdúszoboszló, jednom z nejoblíbenějších lázeňských měst v zemi. Jde o rozsáhlý hotelový komplex se 2 budovami a velkým aquaparkem, kde se rozhodně nudit nebudete. Kromě atrakcí přímo v hotelu si ale nenechte ujít ani zajímavosti v okolí.

Nejznámějším lákadlem města jsou pochopitelně termální lázně (500 m), označované dokonce za největší v Evropě. Kromě celodenního relaxu v termální vodě můžete navštívit i Mezinárodní muzeum moderního umění (2 km), Lidové muzeum (1,3 km) či lanový park Mokuskaland (1 km).

Pokud vás lákají výlety do přírody, vydejte se do největšího a nejstaršího maďarského národního parku Hortobágy (16,9 km). Budete mít příležitost prozkoumat největší step v Evropě a zahlédnout některé z cca 330 druhů ptáků, unikátní plemeno maďarských ovcí se spirálovitými rohy či ušlechtilé koně plemena nonius.

Za památkami a kulturou zase můžete vyrazit do Debrecínu (20,1 km). Prohlédněte si zde reformovaný kostel z 19. století, Velký lesní park s jezerem a fontánami, Zoo a zábavní park, velké tržiště s lokálními produkty, růžovou synagogu či katedrálu sv. Ann. O program se postará i vědecko-zábavní centrum Agora nebo Muzeum Déri.

Kde budete spát?

K ubytování vám poslouží jeden z pokojů či apartmánů přímo v hlavní budově hotelu. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a bidetem, klimatizaci, televizi, trezor a WiFi připojení.

  • Pokoj Standard s balkonem měří 22 m² a najdete v něm manželskou postel nebo oddělená jednolůžka, psací stůl, pohovku a velké úložné skříně.

  • Pokoj Superior je prostornější – měří 32 m², a nabízí přepychovější interiér. V pokoji je manželská postel, stolek s posezením, psací stůl a šatní skříně. Nechybí balkon.

  • Apartmán Standard s 1 ložnicí (38 m²) zahrnuje propojenou ložnici s manželskou postelí a psacím stolem a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a křesly. K vybavení patří také úložné skříně a vlastní balkon.

  • Apartmán Standard se 2 ložnicemi (45 m²) se skládá ze 2 samostatných pokojů – ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a křesly. Apartmán má vlastní balkon, psací stůl a úložné skříně.

Na čem si pochutnáte?

K občerstvení vám poslouží hotelová restaurace, která nabízí široký výběr zdravých jídel, specialit maďarské kuchyně a mezinárodních pokrmů. Těšit se můžete na čerstvé, kvalitní, lokální suroviny a zajímavá sezónní menu. Na drink si zajděte do baru Silver a přes léto můžete posedět také v Pool baru u bazénu, na letní terase Aqua nebo ve venkovním baru Liget.

Kde budete relaxovat?

Hotel se může pochlubit rozsáhlým vnitřním i venkovním aquaparkem v obou budovách komplexu.

  • V hlavní budově na vás čekají 2 vnitřní termální bazény, venkovní bazén o ploše 800 m² s vodními atrakcemi a nočním osvětlením, dětský bazén a odpočinková zóna s lehátky.

  • Nová budova zaujme venkovním plaveckým bazénem (400 m²), venkovním termálním bazénem a vnitřním termálním bazénem. Nechybí vodní atrakce či lehátka k odpočinku.

  • O pořádnou dávku relaxace se pak postará wellness zóna s vířivkou, parní saunou, finskou saunou, infra saunou, solnou jeskyní, pestrým výběrem masáží či ozdravných procedur a posilovnou.

Cestujete s dětmi?

Na požádání je možné vypůjčit si dětskou postýlku a v restauraci jsou k dispozici vysoké jídelní židličky. V areálu hotelu se potom děti zabaví nejen ve velkém aquaparku, ale také na venkovním dětském hřišti či v dětském koutku.

Něco navíc

Přímo na recepci si můžete zapůjčit jízdní kola pro děti i dospělé a vyrazit na průzkum města a okolí.

A pokud vám náhodou nevyjde počasí, nezoufejte, spoustu zábavy si užijete i přímo v hotelu, v prostorné herně s bowlingem, stolním tenisem a herními automaty.

Hotel Silver ****

Hotel Silver ****

Mátyás király sétány 25. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Provozuje společnost:
Geotherm Üdülő Kft. IČ: 09-09-000056


+36 52 363 811

info@hotelsilver.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Hlídané venkovní parkoviště 7 €/noc, parkovací garáž 8 €/noc.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Město Hajdúszoboszló

Město Hajdúszoboszló Tip na výlet

Město Hajdúszoboszló znají mnozí rekreanti hlavně díky jedněm z nejznámějších a nejoblíbenějších lázní v Maďarsku. Oblíbíte si jej i vy pro rozsáhlý lázeňský komplex, který v letních měsících tvoří pláž, letní koupaliště a aquapark s množstvím tobogánů a zážitkových bazénů. Odpočinek pokračuje i v zimě v celoročně otevřeném Aqua-Palace s rozsáhlým wellness a saunovým světem, nebo v Léčivých lázních, kde na vás bude v bazénech a během procedur pozitivně působitléčivá voda, která je svými účinky podobná té mořské. Skvělý den plný relaxu či dovádění ve vodě završte posezením v jedné z mnohých místních restauracích zvaných csárda (čárda), kde si kromě tradičních pálivých specialit a vína užijete i večery s živou hudbou v temperamentních maďarských rytmech.

Město Debrecen
Město Debrecen
Národní park Hortobágy
Národní park Hortobágy
Kerekerdő Adventure Park
Kerekerdő Adventure Park