Užijte si relaxační pobyt jen 450 m od pláže oblíbeného jezera Balaton v Kristály Hotelu Keszthely ****. V ceně máte ubytování v komfortních pokojích, polopenzi a také neomezený vstup do skvělého wellness s vířivkou, solnou místností, saunami a sluneční terasou. Těšte se i na voucher v hodnotě 7 000 HUF na relaxační procedury.

O ubytování

Kristály Hotel Keszthely **** se nachází v Keszthely, kterému se přezdívá hlavní město Balatonu. Samotné Keszthely je malebné historické město s bohatým kulturním životem. Perlou města je neorokokový zámecký komplex Helikon s krásným anglickým parkem (2 km). Za poznáním se můžete vydat do řady muzeí, například muzea Cadillaců (1,5 km), muzea jezera Balaton (1,5 km) nebo na expozice o tortuře či erotice (2 km). Atmosféru středomořských letovisek má městská pláž na břehu jezera (500 m), kolem které se táhne příjemná poklidná promenáda. Okolí města je protkáno množstvím tras pro výlety pěšky i na kole. Oblíbenými turistickými cíli jsou lázeňské městečko Héviz (7 km) či zřícenina hradu Szigliget (18 km). Nádherné panoramatické výhledy na Balaton uvidíte z vyhlídky Szépkilátó (10 km). Oblast je rájem pro rybáře a milovníky vodních sportů. Nedaleko hotelu se nacházejí i tenisové kurty (300 m).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Deluxe. Každý pokoj je vybaven klimatizací, WiFi připojením, telefonem, rádiem, ledničkou, trezorem, fénem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno začnete chutnou snídaní ve formě bufetu. Kdykoliv během dne si můžete dopřát osvěžující nápoje, vynikající kávu nebo občerstvení v kavárně, která je součástí hotelu. Večeře v hotelové restauraci se podávají formou bufetu nebo tříchodového menu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum, ve kterém si můžete odpočinout ve velké vířivce, solné místnosti, parní lázni, finské i infračervené sauně nebo při masáži. Za příznivého počasí si zarelaxujete na sluneční terase a využít lze také solárium.

Kristály Hotel Keszthely ****

Kristály Hotel Keszthely ****

Lovassy S. u. 20. , Keszthely
Maďarsko

Provozuje společnost:
KOMPORGAM LTD. IČ: 09742097


+36 83 318 999

info@kristalyhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je největší jezero ve střední Evropě a právě kvůli jeho velikosti se mu v maďarštině říká také Magyar tenger – Maďarské moře. Dnes se tato kdysi nejoblíbenější letní destinace stává mezi Čechy opět velmi populární. A není divu, na své si zde přijdou rodiny s dětmi, rybáři, jachtaři, surfaři, cyklisté i senioři. Mladí tu najdou mnoho možností zábavy až do ranních rodin, starší generace může relaxovat v proslulých lázních. V okolí jezera se jich nachází hned několik.

Co všechno můžete dělat u Balatonu?

  • vodní sporty: například surfing, vodní lyže, šlapadla
  • rybaření
  • pěší turistika
  • cykloturistika
  • lázeňské procedury

Z turistických cílů lze jmenovat krásný barokní zámek Helikon, muzeum kočárů či muzeum hraček, ve kterém si děti budou připadat jako v ráji. Pokud vám během výletů vyhládne, rozhodně nemusíte zoufat, protože místní nabídka pokrmů je opravdu široká. Dát si můžete například i u nás oblíbené langoše, různě upravované ryby nebo pikantní rybí polévku halászlé. Dále můžete vyzkoušet túrógombóc – tvarohové knedlíky se smetanou a cukrem nebo studené ovocné polévky.

Více informací
Keszthely
Keszthely
Termální jezero Hévíz
Termální jezero Hévíz
Lázně Keszthely
Lázně Keszthely