Nechte se hýčkat v luxusním maďarském Caramell Premium Resortu **** v orientálním stylu. Užijete si pobyt ve městě Bük s polopenzí a exkluzivním wellness o rozloze 2 000 m² se saunovým světem i bazény s termální vodou. V hotelu je i dětský klub s animačními programy.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobytu jsme byli i s dětmi a byla to úplná paráda. Moc krásný hotel, vše čisté, luxusní kuchyně, profi přístup personálu. Ceny za služby a v restauraci byly sice o něco vyšší, ale nic hrozného. Největší výhodou bylo velké wellness přímo na hotelu a bar u bazénu, to bylo super. Za jediné mínus považuju to, že kolem hotelu není bohužel nic zajímavého k navštívení.”

Vladimír Dvořák - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Březnu 2020

O ubytování

Caramell Premium Resort **** se nachází ve městě Bük na úpatí Alp a Malé uherské nížiny. Na své si zde přijdou všichni, kdo touží po dokonalém odpočinku i ti, kdo preferují aktivní dovolenou. Hned vedle hotelu se nachází jedinečná šplhací dráha Křišťálová věž. Najdete zde také další zábavní park Napsugár (3 km). Velmi oblíbeným místem pro vodní radovánky i relaxaci jsou vyhlášené lázně Bükfürdő (1,5 km), vedle kterých leží i vyhledávané golfové hřiště. Milovníci cykloturistiky mohou ze sedla kola objevovat nádhernou přírodu kolem Kőszegu (20 km), kudy vede bohatě rozvinutá síť cyklistických tras.

Kde budete spát?

Pokoje Standard měří 28-31 m² a jsou doplněné balkónem nebo terasou. K vybavení patří klimatizace, LCD televize, telefon, WiFi připojení, trezor, minibar a vlastní koupelna s fénem, kosmetickou sadou, lázeňskými ručníky a župany. Do pokoje lze umístit až 2 přistýlky, popřípadě je možné propojit dva pokoje, ty v takovém případě ubytují až 6 osob.

Pokoje Premium (29-32 m²) představují luxusnější variantu s originálním designem interiéru. Stejně jako varianta Standard, i u těchto pokojů je možné přidat přistýlku pro 2 osoby nebo rovnou dva pokoje propojit, čímž získáte prostor až pro 5 osob. Vybavení jinak zůstává stejné jako u pokojů Standard, včetně klimatizace a balkonu.

Apartmán Standard (50-53 m²) je skvělou variantou pro rodiny s dětmi. Sestává ze samostatné ložnice a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, celkem se v něm tak vyspí až 4 osoby. Součástí je také balkon, kuchyňka s potřebným vybavením a koupelna vybavená vanou.

Pokoj Premium Suite je opravdu prostorný (52-55 m²) a vybavený nábytkem v prémiové kvalitě. Dělí se na ložnici a obývací pokoj, nechybí rozkládací pohovka, která může posloužit jako přistýlka pro 2 osoby. Součástí je také balkon a koupelna se sprchou a vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Mandala se můžete těšit na lahodné pokrmy s ohledem na sezónnost, čerstvost a lokální původ surovin. Podávají se zde snídaně a večeře ve formě bufetu. V době oběda si můžete vybrat některou z delikates na jídelním lístku restaurace Cardamom. Osvěžující nápoj, vynikající kávu či lehké občerstvení si můžete dopřát v Buddha baru a Cayenne baru. Pokud vás přepadne hlad či chuť během relaxace, je pro vás připraven wellness bar.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru o rozloze 2 000 m² najdete vše k dokonalé relaxaci. Milovníci koupání ocení venkovní, kryté i dětské bazény. Prohřát se můžete v saunovém světě, jehož součástí je finská, parní, bio, aroma, herbal a infra sauna. Nachází se zde také solná jeskyně. Pokud toužíte po opravdu nerušeném odpočinku, stačí se vydat do Silent Zone, což je oáza relaxace pouze pro dospělé hosty. Najdete zde vnitřní bazén, zážitkové koupele, finskou a infra saunu i turecké lázně. Součástí wellness areálu je také sluneční terasa, pláž a odpočinkové zóny. Dopřejte si některou z mnoha druhů masáží či kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Spoustu her a zábavy si děti užijí v Caramella Kids Clubu, kde se o ně postará profesionální personál. Připraven je pro ně také lanový park, šplhací dráha, dobře vybavená herna a velké venkovní hřiště a řada sportovních i kreativních aktivit s animátory. Během animačních programů mohou děti sbírat krystaly Gouranga, které pak mohou vyměnit za dárkové předměty, služby i slevy.

Něco navíc

Aktivní jedinci ocení fitness centrum s krásným výhledem. Okolí hotelu je navíc ideální pro běh, cykloturistiku a nordic walking. K dispozici je dále zázemí pro bowling, stolní tenis a badminton.

Hotel Caramell Premium Resort ****

Hotel Caramell Premium Resort ****

Európa út 18. , Bükfürdő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Büki Fejlesztési és Beruházási Kft. IČ: 0109171611


+36 94 558 030

info@caramell.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 26 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1 km