Dopřejte si relaxační pobyt v krásném Hotelu Bobbio *** v klidné vilové čtvrti Budapešti. V ceně máte celodenní vstup do termálů s vnitřními i venkovními bazény, světem saun a dalšími atrakcemi.

O ubytování

Hotel Bobbio *** se nachází v jedné z nejkrásnějších a zároveň nejklidnějších lokalit v Budapešti obklopen zelení a Budínskými vrchy. Cesta do úplného středu města trvá autem či hromadnou dopravou pouze 10 minut. Svezte se lanovkou (2 km) na nedalekou rozhlednu Belvedere, ze které se vám naskytnou nádherné panoramatické výhledy. Vyzkoušejte také vyhlášené termální lázně Király (5 km) či Gellértovy (8 km). Při pobytu v maďarské metropoli byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, Rybářské bašty (6 km) a budovy maďarského parlamentu (7 km). Čtvrť kolem Budínského hradu a malebné břehy Dunaje (5 km) jsou na Seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním pokoji nebo apartmánu s interiérem laděným do přírodních barev a krásným výhledem na hory nebo do zahrady. Některé pokoje disponují také klimatizací nebo balkónem.

Dvoulůžkový pokoj Standard (12 m²) může být vybavený dvoulůžkovou postelí nebo dvěma oddělenými jednolůžky. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem, televizi, WiFi připojení a minibar.

Třílůžkový pokoj Standard (15 m²) ubytuje až 3 osoby. K jeho vybavení patří koupelna se sprchou, televize, minibar a nechybí ani bezdrátové připojení k internetu.

Čtyřlůžkový apartmán Standard (25 m²) je vhodný jako ubytování pro rodiny, na manželské posteli a rozkládacím gauči se v něm vyspí až 4 osoby. Má vlastní koupelnu, WiFi připojení, TV a minibar.

Na čem si pochutnáte?

Den začnete v hotelové restauraci vynikající a bohatou snídaní ve formě bufetu. Posedět můžete také na prosklené terase či na zahrádce. Osvěžující nápoj, výběrovou kávu a lehké občerstvení vám rádi připraví v drink baru.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si odpočinete v sauně či infra sauně. Dopřejte si také některou z příjemných masáží.

Hotel Bobbio ***

Hotel Bobbio ***

Béla király út. 47 , Budapešť
Maďarsko

+(36) 12 744 000

info@bobbio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
5 km
Zastávka
0,6 km