Alfrédov Golf & Wellness Resort **** bude skvělým místem na dovolenou nejen pro golfové nadšence. Užijete si ubytování v krásném historickém areálu i skvělou dostupnost k zajímavým místům a památkám. Třešničkou na dortu bude moderní wellness centrum a těšit se můžete i na výborné snídaně formou bufetu.

O ubytování

Alfrédov Golf & Wellness Resort **** se nachází v klidné přírodě blízko Kladrub na Plzeňsku. Areál má již dlouhou historii, najdete jej v hospodářském dvoře vystavěném v 2. polovině 18. století, hned u zámečku z téhož období, který byl později zrekonstruován. Těšit se tak můžete především na malebné prostředí, ale i zajímavé výletní cíle v okolí.

V nedalekých Kladrubech (6,7 km) uvidíte klášter ze 12. století, který je národní kulturní památkou a můžete odsud vyrazit na zajímavou naučnou stezku s 15 zastaveními. Ve městě Stříbro (9,8 km) na vás zase čeká renesanční radnice, minoritský klášter s Městským muzeem, zbytky středověkého opevnění, hornický skanzen či Královská dědičná štola Prokop.

V létě si vyrazte k vodní nádrži Hracholusky (18 km), kde je spousta příležitostí ke koupání a vodním sportům. Nebo si zajeďte do Plzně (28 km), kromě plaveckého areálu Slovany vám toto historické město nabídne i řadu dalších atrakcí. Navštivte třeba druhou nejstarší zoo v republice, Pivovarské muzeum, tajemné plzeňské podzemí nebo Techmania Science Center v bývalé továrně Škodovky.

Kde budete spát?

Hotelové pokoje jsou komfortně, moderně zařízené a každý pokoj disponuje vlastní koupelnou. Na výběr máte z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj měří 15 m² a kromě manželské postele je vybavený také malou chladničkou, psacím stolem, televizí a šatní skříní. V koupelně najdete sprchový kout a nechybí fén na vlasy.

  • Třílůžkový pokoj o ploše 25 m² zahrnuje dvoulůžkovou postel a samostatné jednolůžko, psací stůl, šatní skříň, malou chladničku a televizi. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a je zde i vysoušeč vlasů.

  • Apartmán Lux se skládá ze 2 oddělených místností – ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s pohovkou, posezením a koutkem na přípravu kávy a čaje. V koupelně apartmánu je umístěná velká vana a fén na vlasy, a v pokoji najdete televizi, chladničku, stůl a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Jak interiér, tak menu restaurace Alfrédov jsou laděny spíše do tradičního stylu. Dočkáte se tak vašich oblíbených českých specialit, najdou se ale i skvělé varianty pro ty, kteří české kuchyni zase až tak neholdují. Na baru vám potom rádi připraví šálek kávy nebo nějaký jiný nápoj, v nabídce je mimo jiné zajímavý výběr moravských vín.

Kde budete relaxovat?

Velkým lákadlem hotelu je moderní wellness centrum, kde si užijete relax ve vířivce, finské sauně, infra sauně a parní kabině. Dopřejte si také masáž od profesionálního maséra nebo nachytejte bronz v soláriu.

A pokud nechcete ani na dovolené vypadnout ze svého tréningového režimu, zavítejte do fitness centra s posilovacími stroji a dalším vybavením.

Cestujete s dětmi?

V areálu hotelu je venkovní dětské hřiště, na kterém si vaše ratolesti skvěle vyhrají.

Něco navíc

Jak již název napovídá, součástí resortu je také golfové hřiště s 18 jamkami, kde můžete prověřit svou přesnou mušku. V hotelu si můžete zapůjčit hole na Nordic Walking a horské kolo (dětské i dospělácké), včetně přilby a dětské sedačky. V případě nepřízně počasí se můžete zabavit hraním šipek.

Alfrédov Golf & Wellness Resort ****

Alfrédov Golf & Wellness Resort ****

Kostelec 42 , Kostelec
Česká republika

Provozuje společnost:
Vladislav Karlík IČ: 18251587


+420 725 404 996

recepce@alfredov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc - Pouze ve dvoulůžkovém pokoji a po domluvě.
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
4,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
30 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Když se řekne Plzeň, většině z nás se vybaví světoznámé pivo, které z tohoto města pochází. Zjistěte přímo v pivovaru Plzeňský Prazdroj, jak se oblíbený zlatavý mok vyrábí a ochutnejte ho ještě dříve, než se uzavře do sudů. Po správném osvěžení si prohlédněte i historické centrum a obhlídku začněte na náměstí Republiky. Spatříte zde gotickou katedrálu sv. Bartoloměje s nejvyšší kostelní věží v České republice. Při odchodu nepřehlédněte andílka na zadní straně katedrály - podle místních přináší štěstí a pokud se ho i dotknete, splní vám přání. Své kroky dále směřujte kolem renesanční radnice, moderní fontány a morového sloupu k dalším památkám - v Plzni jich je skutečně požehnaně.

Více informací
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Konstantinovy Lázně
Konstantinovy Lázně
Mariánské Lázně
Mariánské Lázně