Poznejte centrum Plzně se všemi jeho lákadly. Ubytujte se v Hotelu Lions Plzeň *** a budete mít nejen krásný výhled na historické skvosty města, ale dokonce k nim během pár minut i dojdete. K městskému parku, kudy vedou udržované cyklostezky, se také dostanete cobydup. Energii na výlety pak snadno doplníte výtečným jídlem ve vyhlášené hotelové restauraci.

O ubytování

Pokud chcete poznat Plzeň a nemít to příliš daleko k hezkému městskému parku s cyklostezkami okolo řeky Radbuzy (900 m), k zimnímu stadionu (1,2 km) či přímo do historického centra například s krásnou Katedrálou sv. Bartoloměje (2,6 km), ubytování v Hotel Lions Plzeň *** je tou pravou volbou. K Plzeňskému Prazdroji to budete mít jen 2,6 km a k středověkému plzeňskému podzemí také. V bývalých továrních halách plzeňské Škodovky čeká na všechny zvídavé návštěvníky Techmania Science Center (2,4 km), nevynechte ale ani prohlídku největší synagogy v České republice – Velká synagoga se také nachází v centru vzdáleném 2,6 km od hotelu.

Kde budete spát?

Pobyt si užijete v jednom z 15 moderních dvoulůžkových pokojů s nábytkem z dubového dřeva. V každém pokoji najdete LCD televizi, telefon, připojení WiFi, vlastní atypicky řešené sociální zařízení a některé pokoje mají i vanu. Ve třetím patře hlavní budovy je navíc k dispozici terasa s nádherným výhledem na Plzeň a hrad Radyni.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je vyhlášená po celé Plzni. Pyšní se výbornými pokrmy české kuchyně, které připravuje jen z kvalitních, čerstvých surovin a bio masa z Českého lesa. Zároveň myslí i na lidi, kteří si drží štíhlou linii a nabízí menu podle zásad zdravého stravování. Příležitostně pořádají i degustační večery, kterými potěší i toho nejnáročnějšího hosta.

Hotel Lions Plzeň ***

Hotel Lions Plzeň ***

Zborovská 18 , Plzeň
Česká republika

Provozuje společnost:
Lenka Coufalová IČ: 73443875


+420 377 420 010

info@hotellionsplzen.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
20 m
Aquapark
50 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Když se řekne Plzeň, většině z nás se vybaví světoznámé pivo, které z tohoto města pochází. Zjistěte přímo v pivovaru Plzeňský Prazdroj, jak se oblíbený zlatavý mok vyrábí a ochutnejte ho ještě dříve, než se uzavře do sudů. Po správném osvěžení si prohlédněte i historické centrum a obhlídku začněte na náměstí Republiky. Spatříte zde gotickou katedrálu sv. Bartoloměje s nejvyšší kostelní věží v České republice. Při odchodu nepřehlédněte andílka na zadní straně katedrály - podle místních přináší štěstí a pokud se ho i dotknete, splní vám přání. Své kroky dále směřujte kolem renesanční radnice, moderní fontány a morového sloupu k dalším památkám - v Plzni jich je skutečně požehnaně.

Více informací
Zámek Zbiroh
Zámek Zbiroh
Klatovy
Klatovy
Hrad a zámek Klenová
Hrad a zámek Klenová