V Hotelu Toč *** na úpatí Hrubého Jeseníku vás čeká dovolená plná zážitků, výletů a relaxace. Skvělý odpočinek zažijete ve wellness zóně hotelu nebo v partnerském wellness centru Helios. Okolí bude rájem pro všechny sportovce, kteří mohou pokořit různorodé cyklotrasy nebo si třeba zahrát minigolf na hotelovém hřišti. V zimě navíc budete jen 700 m od nejbližší sjezdovky. Samozřejmě nesmí chybět vynikající snídaně formou bufetu.

O ubytování

Hotel Toč *** je součástí Wellness & kongres resortu Helios a najdete jej v klidné části lázeňské obce Lipová-lázně, mezi Hrubým Jeseníkem a Rychlebskými horami. Na své si zde přijdou sportovci i turističtí nadšenci, skvělou dovolenou ale zažijí i milovníci relaxu, kteří si perfektně oddychnou obklopení přírodou.

Chcete si udělat výlet s podmanivým výhledem? Vydejte se k Petrovým (32,1 km) nebo Čertovým kamenům (9,1 km). Krásnou přírodu Jeseníků můžete obdivovat zblízka v Národní přírodní rezervaci Rejvíz (13,5 km), kterou vede i naučná stezka Mechové jezírko. Úchvatná podívaná se vám naskytne při pohledu na 45 m dlouhý Vysoký vodopád (22,1 km) na Studeném potoce a kouzelnou atmosféru zažijete v krasových jeskyních Na Špičáku (13,6 km) a Na Pomezí (3,4 km), druhá jmenovaná je dokonce jednou z největších krasových jeskyní v České republice.

Vyrážíte na dovolenou v zimě? Jeseníky jsou samozřejmě jako stvořené k lyžování a jiným zimním sportům. Nejbližší skiareál, Lázeňský vrch, leží jen 700 m od hotelu a najdete zde 4 sjezdovky nižší a střední obtížnosti, včetně cvičného dětského svahu. Pro začínající lyžaře bude vhodné také Ski Centrum Miroslav (1,7 km) se 3 modrými a 1 červenou sjezdovkou. Pro pokročilejší je tu potom Lyžařský areál Ramzová (7,2 km), kde mohou pokořit i černou sjezdovku Mračná - Čerňava I o délce 900 m.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortních pokojích s interiérem laděným do tlumených barev. Všechny pokoje mají vlastní, moderní koupelnu se sprchovým koutem, fénem a kosmetikou a bezdrátové připojení k internetu. Na vyžádání je možné do pokoje zapůjčit televizi.

Dvoulůžkový pokoj Standard (26 m²) je s možností 1 přistýlky. K vybavení pokoje dále patří zatemňovací závěsy, psací stůl a stojan na kufr.

Dvoulůžkový pokoj Superior je prostornější (34 m²) s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka 1 dospělá osoba nebo 2 děti). K vybavení pokoje dále patří zatemňovací závěsy, malá lednice, psací stůl a stojan na kufr.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně jsou podávané v čase od 8:00 – 10:00 ve snídaňové restauraci. Součástí snídaňové restaurace je dětský koutek. Vstup do snídaňové restaurace, salónků (kuchyněk) a dětské herny není s ohledem na ostatní hosty z hygienických a bezpečnostních důvodů umožněn psům a jiným zvířatům.

Přes den budete mít k dispozici hotelové salónky s mikrovlnnou troubou, ledničkou, dřezem, základním nádobím a jídelními stoly, kde si můžete ohřát a sníst vlastní oběd či večeři. Popřípadě si zajděte na jídlo do partnerského hotelu Helios, kde je možné využít služeb restaurace Helios (1 100 m).

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu najdete útulnou wellness zónu s bylinkovou saunou a whirlpoolem. Jen 1,2 km od hotelu potom najdete partnerské wellness centrum Helios o celkové ploše 500 m², kde na vás čeká vyhřívaný bazén, 2 vířivky a saunový svět s infrasaunou, finskou saunou, parní lázní, zážitkovými sprchami, odpočinkovou místností a venkovní terasou. V rámci resortu Helios si hosté hotelu Toč mohou objednat masážní služby, které probíhají v relaxačním centru hotelu Helios.

Cestujete s dětmi?

Pro větší pohodlí si můžete v hotelu zapůjčit dětskou postýlku či židličku, zdarma budete mít také k dispozici mobilní aplikaci Annie Baby Monitor, která funguje jako dětská chůvička. Každý den je od 8:00 do 19:00 otevřena denní herna s dětským koutkem plným hraček a stolním tenisem pro větší děti a dospělé. Za hezkého počasí je k dispozici dětské hřiště v hotelové zahradě.

Něco navíc

Součástí hotelové zahrady je víceúčelové hřiště s umělým povrchem, večerním osvětlením a ochrannými sítěmi, které vhodné zejména na různé míčové sporty (tenis, házená, basketbal...). Zahrát si můžete i minigolf na venkovním hřišti s 18 jamkami. Aktivním jedincům potom přijde vhod také úschovna kol a lyží s vyhříváním bot.

Hotel Toč ***

Hotel Toč ***

Lipová - lázně 762 , Lipová - lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Helios s.r.o. IČ: 27742776


+420 733 539 377

toc@heliosjeseniky.cz

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc - maximálně 1 pes (do max. střední velikosti) na pokoji. Pes nesmí zůstávat bez dozoru sám v pokoji.
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,8 km