Penzion Sen leží v Jeseníkách v obci Ostružná, která je obklopena výletními cíli – vodopády, rozhlednami, skalními útvary. Vydat se můžete i na oblíbený Praděd a Stezku v oblacích. V ceně pobytu je kromě ubytování v moderních pokojích také polopenze, dětem se zase bude líbit dětský koutek.

O ubytování

Penzion Sen rozhodně dostává svému názvu, zajistí vám totiž opravdu snovou dovolenou. Hledáte-li penzion s rodinnou atmosférou, pak jste tu správně. Moderní novostavba stojící v malebné obci Ostružná na Jesenicku vás uchvátí na první pohled. Ubytováni budete uprostřed netknuté přírody Jeseníků, nedaleko významných turistických lákadel. Spoustu zábavy tu na vás čeká jak v letním, tak zimním období. V létě se můžete věnovat cykloturistice nebo pěším výletům v horách, naplánujte si túru třeba na Keprník (9,8 km) nebo Šerák (8,6 km). Vyrazit můžete také do turistického Vrbna pod Pradědem (40,1 km), do malebné vesničky Karlova Studánka (37,2 km) nebo na Dolní Moravu (32,6 km), kde se projdete po nejdelším visutém mostě na světě. V zimě je poloha penzionu Sen ještě atraktivnější, nachází se totiž v těsné blízkosti vyhlášeného skiareálu Ramzová (1,5 km) a lyžařského centra Petříkov (2,3 km). V okolí objevíte také spoustu kvalitních běžkařských tratí s nádhernými výhledy na Jeseníky nebo Kralický Sněžník.

Kde budete spát?

Hlavu složíte v jednom z osmi moderních pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny šatní skříní, televizí a lednicí. Součástí ubytování je také vlastní, plně vybavená kuchyně. O vaše soukromí bude postaráno, každý z pokojů má totiž vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Využívat můžete také společné dřevěné terasy s výhledem a příjemným posezením. Samozřejmostí je bezplatné WiFi připojení ve všech prostorách penzionu.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na bohatou snídani podávanou formou bufetu, ze kterého si vyberou i náročnější strávníci. Na místě si můžete také objednat výtečnou večeři se třemi chody.

Kde budete relaxovat?

Penzion Sen myslí i na nejmenší, kteří si spoustu zábavy užijí v dětském koutku.

Penzion Sen

Penzion Sen

Ostružná, 135 , Ostružná
Česká republika

Provozuje společnost:
Martin Parma IČ: 07303980


601145133

info@penzion-sen.cz

Check In
15:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
24 km
Sjezdovka
1,5 km
Běžkování
1,5 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanou Jesenickou oblast na severu Moravy tvoří nejvyšší moravské pohoří Hrubý Jeseník spolu se svým podhůřím Nízkým Jeseníkem, Kralickým Sněžníkem a Rychlebskými horami. Chráněná krajinná oblast Jeseníky však zahrnuje pouze Hrubý Jeseník s přilehlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Nejvyšším a nejznámějším bodem Jeseníků je Praděd s výškou 1 491 m n.m. Tyto krásné hory nabízí uprostřed podmanivé přírody s čistým vzduchem stovky značených tras pro pěší i cyklisty, najdete tu ale také vyhlášená zimní střediska, lázně, relaxační centra i památky.

Největší lákadla Jeseníků:

  • Praděd
  • Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Při svých procházkách byste ale neměli minout ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorském sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniště Skřítek či Rejvíz. Pokud do Jeseníků míříte spíše za odpočinkem, navštivte třeba Termální lázně ve Velkých Losinách (kde si můžete zároveň udělat prohlídku Muzea papíru) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Více informací
Národní přírodní rezervace Šerák - Keprník
Národní přírodní rezervace Šerák - Keprník
Rozhledna Zlatý Chlum
Rozhledna Zlatý Chlum
Stezka v oblacích Dolní Morava
Stezka v oblacích Dolní Morava