Gurmánský zážitek na Ostravsku si užijete v Restauraci a penzionu Lutena. Kromě servírovaných snídaní a večeří vás tu také první den pobytu čeká 5chodové degustační menu, kde najdete třeba kachní paštiku, jelení steak či hrušku na červeném víně. Ubytováni budete v pokoji Lux s manželskou vodní postelí a privátní vířivkou, kterou si tak můžete užívat celý pobyt jen ve dvou.

O ubytování

Penzion Lutena se nachází v obci Dolní Lutyně a nabízí komfortní ubytování jen 10 km od hranic s Polskem. Přijeďte objevit krásy Moravskoslezského kraje.

Nedaleká Ostrava (15 km) láká na unikátní architekturu i přírodní rarity. Výjimečnou technickou památkou je oblast Dolních Vítkovic (23 km), kterou tvoří historický průmyslový areál s prohlídkami vysokých pecí, expozice o hornictví a kulturní centrum v bývalém plynojemu. Navštívit zde můžete také Landek (16 km) – největší hornické muzeum v ČR. Slezskoostravský hrad (16 km) je vyhledávaným výletním místem nabízejícím návštěvníkům nejen odpočinek, ale také pohled do zajímavé ostravské historie. Za vidění stojí také unikátní empírový zámek Fryštát (10 km) v Karviné nebo jedinečné meandry řeky Odry s naučnou stezkou (11 km).

Zajisté vás nadchne výlet do moderní zoo Ostrava (13 km) nebo do parku miniatur (16 km) se souborem 34 modelů významných evropských staveb.

Spoustu možností vyžití pro celou rodinu nabízí také nedaleký Bohumín (4 km). Součástí parku Petra Bezruče je volnočasový areál s řadou sportovišť, včetně aquacentra, zimního stadionu, hřiště na adventure golf či minigolf.

Milovníci golfu si v Golf Resortu Lipiny (11 km) mohou svůj oblíbený sport zahrát na jedinečném hřišti v industriální krajině mezi dvěma činnými šachtami. Tento 18jamkový areál uspokojí profesionální hráče i začátečníky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji typu Lux, jehož dominantou je privátní vířivka. Dále je součástí vybavení pokoje WiFi připojení a televize.

Na čem si pochutnáte?

V restaurace Lutena připravují moderní kuchyni z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů.

V den příjezdu zahájíte pobyt tím nejlepším možným způsobem při 5chodovém degustačním menu, poskládaném z vybraných delikates. Další dny si pochutnáte na servírované snídani, obědu i večeři.

Kde budete relaxovat?

Součástí pokoje Lux je privátní vířivka, kterou budete moci neomezeně využívat.

Penzion Lutena

Penzion Lutena

Karvinská 1237 , Dolní Lutyně
Česká republika

Provozuje společnost:
MARMAT FUTURE s.r.o IČ: 04899792


778 745 574

info.penzion-lutena@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
21 km
Zastávka
50 m
Aquapark
7,8 km