Prvotřídní odpočinek a relax zažijete jedině ve 4* Penzionu Na kraji lesa s výmluvným názvem. U Valašského Meziříčí vás čeká luxusní a zároveň rodinné ubytování s výbornými snídaněmi, vstupem do moderního saunového světa a láhev sektu na pokoji či ve wellness. Dopřejte si relaxační pobyt se vším všudy v beskydské přírodě na čerstvém vzduchu.

Věděli jste, že...?

V 15. století na místě penzionu stál lesní statek. V roce 2007 budovu koupili manželé Barošovi. Vybudovali z něj rodinný podnik - penzion, ale s tím, že zachovali původní podobu a atmosféru objektu. Manželé říkají, že velmi dlouho hledali pěkné místo, kde by trávili čas s přáteli až se ho nakonec rozhodli vybudovat. A tak vznikl Penzion Na kraji lesa **** pro všechny milovníky klidu, přírody a gastronomie.


O ubytování

Rodinný Penzion Na kraji lesa **** se nachází v budově bývalé hájovny v Podlesí nedaleko Valašského Meziříčí (4 km). Okolní krajina je plná valašských kopců a lesů, které přímo vybízí k výletům, cyklistice, rybaření i houbaření. Penzion je obklopen vzrostlými duby a buky, které vytvářejí to pravé prostředí pro nerušený odpočinek v nitru přírody.

V nedalekém Valašském Meziříčí najdete například Muzeum Valašska (4,2 km) umístěné v nádherné empírové budově zámku Kinských, aquapark (3,5 km) či golfové hřiště (3,5 km). Oblíbeným turistickým cílem je pověstmi opředená hora Radhošť (25 km), na jejímž hřebenu stojí ikonická socha boha Radegasta. Za návštěvu rozhodně stojí také Pustevny (29 km) legendárního architekta Dušana Jurkoviče.

Milovníci zimních sportů si pobyt mohou zpestřit lyžováním ve Ski areálu Veselá (5 km), Ski areálu Búřov (16 km) nebo lyžařských areálech Troják a Tesák (23 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je vybavený velkou, komfortní postelí, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, televizí a ledničkou. Prostředí pokoje je laděno do světlých barev s využitím přírodních materiálů.

Superior apartmá nabídne dokonalou odpočinkovou atmosféru a soukromí díky vstupu přes vlastní terasu, pokoj je také rozšířený o předsíň. V samostatné koupelně najdete vanu a dvě umyvadla, samozřejmostí je pohodlné dvoulůžko královských rozměrů, televize či lednice.

Na čem si pochutnáte?

Šéfkuchař moderní designové restaurace vaří a peče jen z lokálních surovin. V nabídce najdete masité i bezmasé pokrmy, menu je originálně obměňováno také dle sezóny. Snídaně se podávají formou rautu, večeře si vyberete z menu.

Kde budete relaxovat?

Díky návštěvě finské, infra nebo parní bylinkové sauny se budete vznášet. Po procházce nebo cyklovýletě určitě využijte služeb moderního wellness přímo v penzionu. Relaxovat můžete také v jedinečné vertikální sprše s vyhřívanou lavicí a odpočívárně s hvězdným nebem.

Penzion Na kraji lesa

Penzion Na kraji lesa

Podlesí - Křivé 610 , Valašské Meziříčí
Česká republika

Provozuje společnost:
Penzion Blankyt s.r.o. IČ: 01473433


+420 572 540 126

penzion@nakrajilesa.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,5 km
Zastávka
1,5 km
Sjezdovka
2,3 km
Běžkování
2,3 km

Tipy na výlet

Valašsko

Valašsko Tip na výlet

Málokterá oblast je tak dobře známá pro své tradice, folklór a bohatý kulturní život, jako Valašsko na východě Moravy. Ať už vás zajímá lidová architektura, krásná příroda, hrady, zámky a muzea nebo chcete prostě zažít valašskou atmosféru, míst k navštívení naleznete nespočet. Vrcholky Beskyd stojí nad jednou z kulturně nejpestřejších oblastí naší republiky.

Co patří ke skvostům Valašska?

  • Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm
  • stavby Dušana Jurkoviče na Pustevnách
  • ZOO a zámek Zlín - Lešná
  • Vydejte se i na Jurkovičovu rozhlednu, do valašskomeziříčské gobelínky nebo do Horní Lidče, kde můžete obdivovat ručně vyřezávaný betlém.

K aktivnímu odpočinku slouží pro cyklisty, in-line bruslaře, turisty i běžkaře cyklostezka Bečva. Na trase dlouhé celkem 141 km se budete moci zastavit v centrech historických měst s množstvím zajímavých památek, jako je Vsetín, Valašské Meziříčí, Hranice, Lipník nad Bečvou nebo Přerov.

Více informací
ZOO a zámek Zlín - Lešná
ZOO a zámek Zlín - Lešná
Zlín
Zlín
Valašské Meziříčí
Valašské Meziříčí