Ubytujte se v klidném Hotelu Na Skalkách *** v CHKO Beskydy. Rekreační část Nového Jičína je ideální pro váš odpočinek i zábavu s dětmi. V rámci pobytu si pochutnáte na snídani či polopenzi a užijete si také láhev sektu a kávu s dezertem pro dva. Ubytováni budete v komfortním pokoji Deluxe. Krásy Valašska můžete objevovat při výletech pěšky či na kole.

O ubytování

Hotel Na Skalkách *** leží v příměstské části Nového Jičína, v CHKO Beskydy. Místní krajina má jedinečný charakter, který osloví všechny milovníky přírody a kratších i delších procházek. Vyrazit můžete například do přírodní rezervace Svinec (3 km), která je proslulá svými květnatými loukami i lesy a krásnou Oční studánkou. Setkat se můžete také s řadou ohrožených druhů rostlin a živočichů.

Pokud vás zajímají spíše historické památky a kulturní vyžití, do centra Nového Jičína je to co by kamenem dohodil (2 km). Můžete zde obdivovat typickou architekturu měšťanských domů, nebo třeba navštívit muzeum Novojičínska na Žerotínském zámku (2,1 km). Přímo u hotelu máte přírodní amfiteátr Skalky (60 m), který bývá dějištěm nejrůznějších kulturních akcí. K nejvýznamnějšímu historickému bodu v okolí, Zřícenině hradu Starý Jičín, to budete mít cca 5 km a do Štramberka (nejen) za štramberskýma ušima 10 km.

Sportovní vyžití vám v zimě nabídne blízký Ski areál Svinec (1,6 km) se 470 m dlouhou sjezdovkou, v létě se zase osvěžíte na koupališti v Novém Jičíně (3 km). K odpočinku potom poslouží například wellness centrum v hotelu Abácie (2,1 km) s několika saunami a vířivkou.

Kde budete spát?

Ubytovat se můžete v jednom z 11 pokojů nebo v některé z 8 chatek. Celý areál je pokrytý WiFi připojením.

Pokoje jsou zařízené starožitným nábytkem. Pochlubit se mohou také LCD televizí, rádiem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Na pokoj je možné umístit přistýlku pro děti.

Chatky jsou 2 až 4lůžkové, vybavené patrovými postelemi, čistým povlečením a ručníky a varnou konvicí. Sociální zařízení je pro chatovou osadu společné.

Na čem si pochutnáte?

Součástí areálu je restaurace zaměřená na tradiční českou kuchyni. Jídla se připravují z kvalitních surovin, jako je domácí sádlo, olivový olej či máslo. Snídaně formou bufetu si vychutnáte od 7:30 do 9:30 hodin, servírované večeře o dvou chodech pak od 18:00 do 20:00 hodin.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší návštěvníky je tu dětské hřiště.

Něco navíc

Hotel Na Skalkách stojí uprostřed velké zahrady, kde hosté můžou využívat gril, multifunkční tenisové a volejbalové hřiště nebo minigolf.

Hotel Na Skalkách ***

Hotel Na Skalkách ***

Skalky 932/50 , Nový Jičín
Česká republika

Provozuje společnost:
Bruckner Group s.r.o. IČ: 01582062


+420 773 626 408

hotelnaskalkach@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Sjezdovka
1,6 km
Běžkování
1,8 km

Tipy na výlet

Štramberk

ŠtramberkTip na výlet

Pohádkové městečko Štramberk najdete v krásné přírodě Lašské brány Beskyd a okouzlí vás na první pohled. Nad uličkami s dřevěnými roubenými domky se tyčí pozůstatky hradu s válcovou věží Trúbou, ze které budete mít výhled do širého okolí Štramberku nazývaného také díky jeho malebnosti Moravským Betlémem. Na náměstí navštivte muzeum s více jak 450 loutkami i expozici figurín významných osobností města. Jednou z nich je například uznávaný malíř pravěku Zdeněk Burian, jehož tvorbu vystavuje další muzeum.

Co by vám také nemělo ujít:

  • Městský pivovar, kde se vaří domácí kvasnicové pivo Trubač
  • Minizoo Aqua Terra

Až se posilníte voňavým perníkovým Štramberským uchem, vydejte se po Lašské naučné stezce na Bílou horu, do starého vápencového lomu s botanickou zahradou nebo na vrch Kotouč s jeskyní Šipka, která Štramberk proslavila archeologickými objevy.

Více informací
Štramberské uši
Štramberské uši
Kopřivnice
Kopřivnice
Technické muzeum Tatra
Technické muzeum Tatra