Ať už vyrážíte na dovolenou v páru či s rodinou, Rekreační areál Na Trojáku je sázkou na jistotu – nudit se tu opravdu nebudete. Vnitřní i venkovní bazén, bowling, squash či stolní tenis – to vše budete mít k dispozici. Těšit se můžete také na relax ve vířivce, úžasnou masáž a skvělou polopenzi. Areál má navíc vynikající polohu k různým výletům, vyrazte třeba do Zlína nebo na hrad Lukov.

O ubytování

Rekreační areál Na Trojáku se nachází v Hostýnských vrších na Moravě, nedaleko Zlína a Valašského Meziříčí. Areál nabízí bohaté možnosti vyžití a perfektní polohu pro nejrůznější výlety, v zimě potom jistě oceníte, že se ubytování nachází přímo u ski areálu.

Navštivte Svatý Hostýn, jedno z nejvýznamnějších poutních míst v České republice. Kromě poutního kostela zde najdete také rozhlednu a křížovou cestu s krásnými výhledy na okolní krajinu. Od areálu to budete mít cca 12 km, zdatnější turisté tedy zvládnou cestu i pěšky.

Vyrazte do Rožnova po Radhoštěm (37,5 km) a projděte si Valašské muzeum v přírodě, které je jedním z největších skanzenů v Evropě. Muzeum představuje valašskou lidovou architekturu a tradice, a často se zde konají různé kulturní akce. K výletu lákají také legendární Pustevny (57,4 km) a Radhošť (61,2 km), kde uvidíte mimo jiné sochu pohanského boha Radegasta a poutní kapli sv. Cyrila a Metoděje.

Skvělým výletním místem pro rodiny s dětmi je Zlín (23,2 km). Zoologická zahrada Lešná, která se nachází v nádherném prostředí zámeckého parku, patří k nejkrásnějším v republice. O zábavu se postará také místní aquapark či zábavní centrum Galaxie s trampolínovým parkem, laser game a dalšími atrakcemi.

K místním lákadlům patří také hrad Helfštýn (33 km), jeden z největších v České republice, přehrada Bystřička (23,5 km), coby skvělé místo k letnímu koupání, Hranická propast (26,5 km), jedna z nejhlubších zatopených jeskyní na světě, hrad Lukov (16,4 km) a mnoho dalšího. V zimě můžete využít také ski areál Troják (82 m), který nabízí 4 sjezdovky a udržované běžkařské stopy.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci se kromě tradiční české kuchyně servírují také originální speciality šéfkuchaře. Posedíte a najíte se v příjemné atmosféře u krbu, v salonku nebo v zimní zahradě se zastřešenou terasou. V létě můžete využít krásnou venkovní terasu s pergolou, odkud budete mít výhled na venkovní bazén a přiléhající minigolfové hřiště.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý relax si užijete ve wellness centru s vyhřívaným vnitřním bazénem, venkovním bazénem, vířivkou a finskou saunou. Součástí je také solárium a využít můžete i nabídku masáží.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí na venkovním hřišti s kolotoči, houpačkami a prolézačkami.

Něco navíc

Přímo v areálu najdete sportovní centrum, kde si můžete zahrát bowling, squash, pétanque, minigolf či beach volejbal. K dispozici je také malá posilovna.

Rekreační areál Na Trojáku

Rekreační areál Na Trojáku

Hošťálková 217 , Hošťálková
Česká republika

Provozuje společnost:
GASTROFOXES s.r.o. IČ: 04712552


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc - pouze malá plemena do 15 kg.
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
16 km
Sjezdovka
100 m

Tipy na výlet

Zlín

Zlín Tip na výlet

Východomoravské město Zlín leží v údolí řeky Dřevnice na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů. Jeho historie sahá daleko do středověku (první písemná zmínka se pojí k roku 1322). Důležitým mezníkem zlínské historie se stal rok 1894, kdy zde byla založena obuvnická firma rodiny Baťových. Díky zcela vyjímečnému růstu, prosperitě firmy a vlivu Tomáše Bati, který byl též starostou města, se stal Zlín v meziválečném období moderním městským centrem s unikátním souborem funkcionalistické architektury. Centrum města s továrním areálem a obytnými čtvrtěmi vybudovanými v době největšího rozmachu firmy Baťa je památkovou zónou.

K vidění je toho ve Zlíně opravdu hodně. Najdete zde například mrakodrap s kanceláří ve výtahu, muzeum bot a botiček všech typů z nejrůznějších dob i koutů světa, renesanční zámek a navíc ještě skvělou zoologickou zahradu.

Více informací
Hrad Lukov
Hrad Lukov
Zoo Zlín - Lešná
Zoo Zlín - Lešná
Valašské muzeum v přírodě
Valašské muzeum v přírodě