Dopřejte si zasloužený oddych v Hotelu Sirákov *** v oblasti Valašska. Relaxujte v privátním wellness, využijte slevu na tenis anebo se vydejte poznávat okolí po turistických trasách. Na výlet můžete vyrazit i do nedalekého Vsetína či Zlína. Po aktivně stráveném dni si pochutnáte na polopenzi, anebo si odpočinete v masážním křesle.

O ubytování

Hotel Sirákov *** se nachází uprostřed lesů ve stejnojmenné osadě u Liptálu v Hostýnsko-vsetínské hornatině. Jedná se o skvělý východní bod k poznávání krás Valašska a vynikající místo na relaxační i aktivní dovolenou.

Nejbližší větší města jsou Vsetín (11 km) a Zlín (22 km) s vyhlášenou ZOO a romantickým zámkem Lešná. Projděte si krásnou okolní přírodu, vydejte se na rozhlednu Vartovna (3,5 km) či trochu dál do Pulčína s jeho Pulčínskými skálami (30 km). Vyrazit můžete také do Vizovic (7,7 km), prohlédnout si místní barokní zámek a ochutnat tradiční slivovici.

V zimě zase nebudete mít daleko na běžky či lyžovačku – nejbližší areál, Ski Jasenka s 2,5 km sjezdovek a snowparkem, leží jen cca 10 km od hotelu. Vyzkoušet můžete také sjezdovky ve Ski areálu Veselá (30,1 km), Ski areálu Búřov (29,7 km) nebo lyžařských areálů Troják (28,1 km) a Tesák (24,5 km) u Rajnochovic.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 12 komfortně zařízených pokojů s nábytkem z masivního dřeva. Pokoje jsou vybavené televizí, WiFi připojením a koupelnou se sprchovým koutem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je vkusně laděná s ohledem na lokalitu hotelu, kromě vynikajících servírovaných snídaní, obědů i večeří si tak užijete i stylové prostředí.

V restauraci se zaměřují na speciality z hlívy ústřičné, ryb a také z uzeného masa, a to díky domácí udírně. V létě je k dispozici venkovní zahrádka, po domluvě můžete u hotelu grilovat.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru se uvolníte ve vířivce a sauně. Objednat si můžete také uvolňující relaxační masáž. Odpočinek si užijete o to víc, když si wellness rezervujete jen pro sebe.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětský koutek a hřiště, skvěle se tak zabaví za každého počasí.

Něco navíc

U hotelu je multifunkční hřiště, na kterém si můžete zahrát tenis, volejbal nebo nohejbal.

Interiéry hotelu zdobí díla malířů tzv. „Valašského názoru“, která jsou zároveň součástí Nezávislé národní Valašské galerie.

Hotel Sirákov ***

Hotel Sirákov ***

Liptál 409 , Liptál
Česká republika

Provozuje společnost:
ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. IČ: 27698360


+420 571 438 181

info@hotel-sirakov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Zastávka
60 m
Sjezdovka
10,7 km

Tipy na výlet

Valašsko

Valašsko Tip na výlet

Málokterá oblast je tak dobře známá pro své tradice, folklór a bohatý kulturní život, jako Valašsko na východě Moravy. Ať už vás zajímá lidová architektura, krásná příroda, hrady, zámky a muzea nebo chcete prostě zažít valašskou atmosféru, míst k navštívení naleznete nespočet. Vrcholky Beskyd stojí nad jednou z kulturně nejpestřejších oblastí naší republiky.

Co patří ke skvostům Valašska?

  • Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm
  • stavby Dušana Jurkoviče na Pustevnách
  • ZOO a zámek Zlín - Lešná
  • Vydejte se i na Jurkovičovu rozhlednu, do valašskomeziříčské gobelínky nebo do Horní Lidče, kde můžete obdivovat ručně vyřezávaný betlém.

K aktivnímu odpočinku slouží pro cyklisty, in-line bruslaře, turisty i běžkaře cyklostezka Bečva. Na trase dlouhé celkem 141 km se budete moci zastavit v centrech historických měst s množstvím zajímavých památek, jako je Vsetín, Valašské Meziříčí, Hranice, Lipník nad Bečvou nebo Přerov.

Více informací
ZOO a zámek Zlín - Lešná
ZOO a zámek Zlín - Lešná
Zlín
Zlín
Kroměříž
Kroměříž