Vyrazte do Hotelu Slovan **** v srdci Jeseníků, který už 3x vyhrál soutěž "Hotel roku". Čeká vás tu relaxace v blízkosti přírody s chutnou polopenzí. Milovníci odpočinku budou ve svém živlu, protože v hotelu najdete parádní wellness s vířivkou a saunou. Užijete si i skvělé procedury - rašelinový zábal a masáž.

O ubytování

Hotel Slovan **** leží přímo na náměstí města Jeseník. Nově zrekonstruovaný hotel, jehož tradice sahá až do roku 1868, nabízí skvělé zázemí pro aktivní, romantickou i odpočinkovou dovolenou v srdci nádherného lázeňského města.

Nejstarší památkou města je gotická Vodní tvrz (200 m), v níž sídlí Vlastivědné muzeum Jesenicka. Ve sklepení muzea je umístěna zajímavá expozice o čarodějnických procesech, které na Jesenicku probíhaly v 17. století. V malebné přírodě na svazích Studničního vrchu leží světoznámé Priessnitzovy Lázně (2 km) s ojedinělým mikroklimatem, desítkami pramenů a balneo parkem. Město a jeho okolí je protkáno sítí značených turistických a cyklistických tras. Je výchozí branou do Rychlebských hor (20 km) a Hrubého Jeseníku (22 km). Mezi oblíbené výletní cíle v okolí Jeseníku patří Křížový vrch (2,5 km), rozhledna Zlatý chlum (4 km) či Rejvízské rašeliniště (9 km) s téměř magickou atmosférou. Výborné podmínky jsou zde i pro zimní sporty. Přímo ve městě se nachází lyžařský areál Na Smrťáku (6 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete na dvoulůžkovém pokoji typu Standard s výhledem na historické náměstí města Jeseník. Součástí komfortního vybavení je postel typu queen size (160 × 200 cm), LCD televize, WiFi připojení minibar, trezor a pracovní stůl. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem, fénem a setem kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s příjemnou venkovní zahrádkou vás čekají samé skvělé gastronomické zážitky. Těšte se na pokrmy připravené z kvalitních surovin z místních zdrojů. Základem každého dne pobytu bude bohatá snídaně ve formě bufetu s pestrou nabídkou teplých i studených dobrot. Během dne můžete objednávat ze stálého jídelního lístku restaurace. Do hotelové kavárny můžete zajít na domácí dezerty a kávu, případně na něco ostřejšího do hotelového baru. K večeři si hotelový hosté vybírají ze tří lahodných pokrmů.

Kde budete relaxovat?

Chvíle dokonalého uvolnění a relaxace zažijete v hotelovém wellness centru. Jeho součástí je finská sauna a privátní vířivka. Den si navíc můžete zpestřit masážemi a dalšími léčebnými procedurami.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětský koutek.

Něco navíc

V kavárně vám rádi zapůjčí stolní hry, knihy a denní tisk.

Hotel Slovan ****

Hotel Slovan ****

Masarykovo nám. 23/4 , Jeseník
Česká republika

+420 777 779 729

info@slovanhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 60 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
3,5 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
5,3 km