Pobyt v kouzelné přírodě Vysočiny v Hotelu Renospond s chutnou polopenzí si jistě užijete. Těšte se na relaxaci v sauně, anebo 20% slevu na vířivku. Čeká vás také až 6 wellness procedur jako jsou masáže či parafínové zábaly. V ceně máte také parkování a pobyt s dítětem do 12 let!

O ubytování

Celý hotelový komplex Renospond se nachází v Proseči u Skutče na úpatí Českomoravské vrchoviny, která je jednou z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Tato lokalita je bohatá na kulturní památky a přírodní krásy.

Vydejte se třeba na Toulovcovy maštale (4,2 km), což je přírodní oblast pískovcových Budislavských skal a borových lesů. Skvělý výhled do okolí budete mít z Toulcovy rozhledny (8 km) o výšce 16 metrů, vyšplhat můžete i na 18,5 metrů vysokou rozhlednu Borůvka (4,8 km) nebo 25metrovou rozhlednu Terezka (4,8 km). Přírodní krásy můžete obdivovat i zblízka, pro návštěvě Pivnické a Střítěžské rokle (6 km) s krásnými pískovcovými útvary.

Z historických památek v okolí stojí za návštěvu zejména krásný zámek Litomyšl (20 km) nebo rokokový zámek Nové hrady (5,9 km), přezdívaný „české Versailles“. Podívat se můžete i na zámek v Chrasti (17,6 km), který je v současnosti sídlem městského muzea. Nejrůznější zajímavosti a nové poznatky na vás čekají také v Muzeu dýmek v Proseči (2,4 km) nebo v Muzeu obuvi a kamene ve Skutči (9,4 km).

V zimě si zajeďte na lyžovačku do Ski areálu Svratka (18 km) se sjezdovkou o délce 400 m a lyžařskou školou, do Trhové Kamenice (30,1 km) na 300metrovou sjezdovku s dětským vlekem nebo do většího Ski areálu Hlinsko (23,6 km), kde najdete 4 sjezdovky různých obtížností, včetně černé a dětského cvičného svahu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních dvoulůžkových pokojů v hotelu nebo na turistické ubytovně. Všechny pokoje umožňují přistýlku a mají WiFi připojení, za příplatek je možné na pokoj přidat také televizi. U některých pokojů je navíc balkón.

Pokoje se sdíleným sociálním zařízením jsou vhodné pro nenáročné hosty, kteří ocení jednoduché ubytování za dostupnou cenu. Koupelna a toaleta je vždy sdílená pro dva pokoje. K vybavení patří manželská postel a psací stůl.

Pokoje s vlastním sociálním zařízením budou ideální pro hosty, kteří chtějí mít své soukromí a komfort vlastní koupelny a toalety. Vybavení je jinak stejné jako u pokojů se sdílenou koupelnou.

Pokoje na ubytovně jsou v samostatné budově cca 30 metrů od hlavní hotelové budovy. Zařízení pokojů je jednoduché, interiér je v podobném stylu jako u pokojů v hotelu. Sprchy a toalety jsou společné.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci, která se specializuje na pokrmy české kuchyně a zakládá si na kvalitních surovinách, vás čekají bohaté snídaně formou bufetu s výběrem slaných i sladkých jídel a večeře o dvou chodech. V létě si můžete udělat grilovačku na venkovní terase, po dohodě s hotelem se tu dá i rožnit sele nebo vepřová kýta.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací zamiřte do nově otevřeného wellness centra. K dispozici budete mít privátní vířivku v romanticky vyzdobeném interiéru a finskou saunu provoněnou esenciálními oleji. Po saunování se zchladíte masážní sprchou a oddechnete si v odpočinkové místnosti s lehátky, kam si můžete objednat i občerstvení. Pobyt ve wellness si ještě vylepšíte masážemi nebo kosmetickými procedurami, v nabídce jsou nejrůznější peelingy, zábaly, obklady i pleťové masky.

Cestujete s dětmi?

Pro maximálně komfortní pobyt s dětmi je v hotelu k dispozici dětská postýlka a dětská stolička, zapůjčit si můžete také mikrovlnnou troubu a malou ledničku na dětské výživy. Dostatek vyžití zajistí dětské hřiště, dobrodružný dětský koutek, trampolína a dětský bazén.

Něco navíc

Patříte k nadšeným sportovcům? Máme pro vás dobrou zprávu. V areálu hotelu najdete venkovní stolní tenis, hřiště na volejbal a nohejbal, kulečník, fotbálek, ruské kuželky, ale také přírodní koupaliště 100 metrů od hotelu. Po domluvě je tu také možnost rybolovu.

Hotel Renospond

Hotel Renospond

Zderaz 119 , Proseč u Skutče
Česká republika

Provozuje společnost:
R E N O S P O N D, s.r.o. IČ: 46506012


+(420) 469 321 282

recepce@renospond.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
1,5 km
Sjezdovka
20 km
Běžkování
20 km