Toužíte po odpočinku na místě, kde čas plyne pomaleji? Vydejte se do Penzionu Hamříkova stáj *** v jesenickém podhůří, okolo kterého se kromě koní pasou i daňci. Vychutnejte si polopenzi s odpolední kávou a dezertem na čerstvém vzduchu a po výletě se zabavte při kulečníku, fotbálku či šipkách.

O ubytování

Rodinný Penzion Hamříkova stáj se nachází v bezprostřední blízkosti CHKO Jeseníky a v blízkosti Pradědu. Idylická vesnička Dolní Moravice na úpatí horského masivu je proto strategickým místem, ze kterého můžete objevovat Hrubý i Nízký Jeseník.

Kde budete spát?

Těšte se na příjemné ubytování, klasickou českou kuchyni a pravou vesnickou pohodu. V krásném starém stavení pro vás bude ustláno v jednom z 9 pokojů o 2 - 5 lůžkách s vlastním sociálním zařízením. Kromě dvoulůžkových jsou všechny pokoje vybaveny manželskou postelí. K dispozici je v Penzionu Hamříkova stáj i sauna, vířivka, kulečník, stolní tenis a fotbálek, šipky nebo hřiště na badminton.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu se nachází restaurace, kde si pochutnáte na polopenzi sestávající z klasické české kuchyně. Kromě pondělí je od 11 do 22 hodin otevřena i pro neubytované hosty. V letním období si můžete odpolední kávu s dezertem vychutnat také na venkovní terase. Děti se zatím zabaví v dětském koutku.

Kromě rybníku, ve kterém se dá i koupat, se projděte i k nedaleké dančí oboře nebo výběhu pro dostihové koně a mnoho dalších druhů zvířat.

Penzion Hamříkova stáj

Penzion Hamříkova stáj

Horní Moravice 31 , Dolní Moravice
Česká republika

Provozuje společnost:
Tomáš Smékal IČ: 87162610


+420 732 337 800

zamlynem@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
35 km
Zastávka
50 m
Aquapark
55 km
Sjezdovka
2 km