Užijte si pobyt v Brně, které nabízí spoustu krásných památek a míst. Ubytujte se v luxusním 4* Cosmopolitan Bobycentru a k dokonalému pobytu vám nebude scházet vůbec nic. V ceně je zahrnuta snídaně formou bufetu, vstup do wellness s bazénem, saunou a masážními lehátky i do fitness.

O ubytování

Vyhlášený Cosmopolitan Bobycentrum **** najdete v části města Brno-střed a nedaleko Králova Pole. Hotel byl otevřen v roce 1993, následně prošel v roce 2018 rekonstrukcí. Pokud by vám bohaté sportovní a wellness vyžití v hotelu nestačilo, vždy můžete vyrazit ven a prozkoumat, co Brno nabízí. Jen 800 metrů od hotelu je známá Vila Tugendhat, dále park Lužánky a Botanická zahrada a arboretum Mendelovy univerzity. Centrum města se spoustou památek, atrakcí i obchodů je pak 3 km od hotelu.

Výhodou je, že většinu historických dominant zde najdete pěkně pohromadě, nehrozí tak žádné velké přejíždění. Hrad Špilberk (2,6 km), kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (3,3 km), náměstí Svobody (3,2 km) s kontroverzním orlojem či Zelný trh (3,4 km) s čerstvým ovocem a zeleninou – vše obejdete pohodlně pěšky. Kolečko po centru si pak můžete klidně dát ještě jednou, stačí se zanořit do brněnského podzemí a čekají vás úplně nové zážitky. Pod kostelem sv. Jakuba (3,2 km) například leží kostnice, která je s více než 50 000 pohřbenými druhou největší v Evropě. Ze zdí obložených lebkami se vám opravdu bude tajit dech.

Brno je bohaté nejen na památky, ale i zábavné vyžití. Aktivnější jedinci se mohou vyřádit na trampolínách v JumpParku (6,1 km), milovníky relaxu zase uchvátí wellness komplex Infinit Maximus (11 km). Výlet do přírody si užijete třeba v oboře Holedná (8,6 km) s divočáky, daňky a muflony, zvířátka ale můžete obdivovat i v centru města, v Motýlím domě Papilonia (3,3 km). Pokud vyrážíte do Brna v adventním období, rozhodně si vyhraďte čas na návštěvu vánočních trhů, které dodávají městu přímo pohádkovou atmosféru.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 141 prostorných pokojů s moderním, stylově vybaveným interiérem a krásným výhledem na Brno. Pokoj Standard má rozlohu 30 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky, pracovním stolem a stolkem s posezením. K dispozici budete mít také satelitní televizi, telefon, WiFi připojení, klimatizaci, minibar a také vlastní koupelnou s vanou a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je hned několik gastronomických podniků. Například kavárna Bruno Café & Restaurant s kvalitní kávou Caffé Trieste Varesina, lahodnými domácími dezerty a mezinárodní kuchyní. V hotelovém komplexu se také nachází Bowling Pub Cosmo Sky Lounge, steaková restaurace Grill Bar Boby a luxusní sushi restaurace Mori.

Kde budete relaxovat?

Od začátku roku je zde nově také wellness centrum. Užijte si zde suchou saunu, relaxační bazén i masáže.

Něco navíc

Cosmopolitan Bobycentrum **** nabízí bohaté možnosti vyžití – najdete zde fitness centrum o ploše 1 850 m² a více než 75 stroji, squash, bowling a laser show arénu, ve které se koná celá řada kulturních akcí.

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Sportovní 559/2A , Brno
Česká republika

+420 777 738 764

reservations@hotelcosmopolitan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 13:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc - jen do 10 Kg a po předešlé dohodě s hotelem
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8,4 km
Sjezdovka
16 km