Vyrazte s celou rodinou na dovolenou do Beskyd a ubytujte se v Penzionu Buldoček v Horní Lomné. Čeká vás chutná polopenze - snídaně formou bufetu a večeře o dvou chodech. Užijete si domáckou atmosféru i okolní přírodu. Dítě do 15 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Penzion Buldoček se nachází v malebném údolí říčky Lomňanka v okrajové části beskydské obce Horní Lomná. Vydejte se objevit krásy nejvýchodnějšího cípu Česka. Díky blízkosti trojmezí se navíc přímo nabízí udělat si výlet do Polska či na Slovensko a poznat Beskydy i z druhé strany hranice.

V bezprostředním okolí penzionu se rozprostírá jeden z největších pralesů na území Česka – přírodní rezervace Prales Mionší. S faunou, flórou a dalšími zajímavými informacemi o této unikátní krajině se seznámíte na naučné stezce pralesem vedoucí po hřebeni a přilehlých svazích vrcholů Úplaz a Velká Polana asi 1 km od Horní Lomné. Pokud se nebojíte náročnějších túr, můžete zdolat nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd – Lysou horu (22 km) nebo některou z okolních hor, jako je Babí vrch (5 km), Kalužný (6 km) nebo vrchol Kozubová (6,5 km) s oblíbenou rozhlednou poskytující krásný výhled na česko-slovensko-polské pomezí.

Pěkným cílem výletu je nejvýchodnější české město Jablunkov (12 km). V historickém centru si můžete prohlédnout například krásné náměstí s kašnou a kostel Božího těla v novogotickém stylu. Uvnitř Starého kláštera zase láká k návštěvě Světové muzeum a knihovna Bible. Jižně od Jablunkova stojí za vidění opevnění Šance se zbytky obezděných valů a hradeb ze 16. století.

Za vodními radovánkami můžete vyrazit do polských aquaparků. Zábavu v bazénech s atrakcemi i relax v saunovém světě si vychutnáte ve vodním parku ve městě Jistebná (25 km) nebo v parku Tropicana ve Visle (39 km). Na slovenské straně hranice zase můžete obdivovat krásy CHKO Kysuce (22 km), která je rájem pro cyklisty. Zimní sporty si užijete na svazích Ski areálu Armáda (4,8 km), Severka (6 km) a Mosty u Jablunkova (15 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou, kde vám k naprostému pohodlí nebude vůbec nic chybět. Kromě pohodlné postele je součástí vybavení televize, WiFi připojení, mini lednička a rychlovarná konvice.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné restauraci s terasou si každé ráno pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Večer se podávají servírované dvouchodové večeře. Personál hotelu vám ochotně vyjde vstříc a rádi pro vás připraví bezlepkové či vegetariánské varianty pokrmů.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká zábava v dětském koutku.

Penzion Buldoček

Penzion Buldoček

Horní Lomná 100 , Jablunkov
Česká republika

Provozuje společnost:
Stanislav Andrlík IČ: 67312888


+(420) 603 529 671

info@penzionbuldocek.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
25 km
Sjezdovka
4,8 km
Běžkování
6,2 km