Vyměňte klasické lázně za pivní a uvidíte, že nebudete litovat. Těšte se na pivní koupel v dřevěné kádi s neomezenou konzumací piva, dále na masáž, obklad šíje a zábal rukou. Kleopatřiny lázně v Poděbradech vás budou hýčkat. Kromě ubytování se těšte také na snídaně a poukaz na večeři.

O ubytování

Kleopatřiny lázně Poděbrady najdete v centru lázeňského města Poděbrady jen kousek od Lázeňského parku a pramenu Boček. Vydejte se k zámku Poděbrady, Poděbradskému orloji, anebo do jednoho z muzeí (Film Legends Muzeum, muzeum lega, Polabské muzeum. Na výlet se vydejte k jezeru Poděbrady (1,6 km), přírodní rezervace Libický luh (11 km) či do Nymburku (9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z rodinných penzionů nebo apartmá v Kleopatřiných lázních. Aktuálně se jedná o Penzion Flídr, Homér či další dle volných kapacit. Každý pokoj je vybaven pohodlnou manželskou postelí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se těšte na chutné snídaně. V kavárně si kdykoli během dne můžete dát dezert a kávu Lavazza.

Kde budete relaxovat?

Největším lákadlem jsou právě pivní lázně a wellness. Dopřejte si jednu z řady relaxačních procedur. Doporučujeme jedinečnou chmelovou relaxaci, protože je známé, že pivo má silné detoxikační účinky a zároveň působí regeneračně na vlasy, kůži a nervovou soustavu. Ke koupeli navíc můžete popíjet pivo, abyste léčivé účinky podpořili i zevnitř.

Na výběr jsou však také relaxační aromatické koupele, tělové zábaly, různé masáže, kosmetika, manikúra, pedikúra a další.

Kleopatřiny lázně v Poděbradech s.r.o.

Kleopatřiny lázně v Poděbradech s.r.o.

T.G.Masaryka 1464 , Poděbrady
Česká republika

Provozuje společnost:
Kleopatřiny lázně v Poděbradech s.r.o. IČ: 01720988


+420 724 910 414

pivnilaznepodebrady@seznam.cz

Check In
11:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování na veřejných parkovištích za poplatek ve všední dny

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,4 km