Víte, proč se Luhačovice řadí k nejpopulárnějším lázním u nás? Pro nádherné parky, křupavé oplatky, celou řadu léčivých pramenů a širokou nabídku služeb. Ubytujte se v Penzionu Vincent a zažijte to vše na vlastní kůži. Těšte se také na spoustu zážitků jako je vstup do infrasauny, zapůjčení Xboxu, deskových her, kriketu a badmintonu, ale také na vstupenku na plovárnu, láhev vína a čerstvě praženou kávu.

O ubytování

Největší předností luhačovického Hotelu Vincent *** je klidná a tichá lokalita. Nemusíte se ale bát, že byste byli zcela mimo dění. Profesionální Sportovní Centrum Radostova se nachází asi 400 m nad hotelem a k zámku Luhačovice s krásnou zahradou to dokonce budete mít jen 250 m. Velmi snadno a za krátkou dobu se dostanete také do centra města (cca 850 m).

A že je toho v historické části Luhačovic k vidění požehnaně. Začít můžete Lázeňským parkem (2,5 km), kterým protéká říčka Šťávnice a najdete zde pramen Dr. Šťastného, pramen Ottovka a krásnou Bruselskou fontánu. Zajděte si i do Japonské zahrady (2,4 km) poblíž Jurkovičovy vily, která představuje oázu klidu uprostřed města. Vynechat samozřejmě nesmíte ani luhačovickou kolonádu (1,9 km), která se skládá z Velké kolonády, Malé kolonády a haly Vincentka.

Na výlet se můžete vydat do Zlína, který je od Luhačovic jen cca 20 km. K hlavním atrakcím zde patří Obuvnické muzeum v Baťově mrakodrapu nebo Muzeum Jihovýchodní Moravy. Za návštěvu stojí i čtyřkřídlý zlínský zámek, který v současnosti poskytuje prostor nejrůznějším výstavám a jarmarkům. Kousek od města potom najdete novogotický zámek Lešná (24,1 km) se zoologickou zahradou, která je považovaná za jednu z nejkrásnějších v České republice.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji či apartmánu s moderním, útulně vybaveným interiérem. V každém pokoji budete mít k dispozici televizi a WiFi připojení.

  • Třílůžkový pokoj s vanou je umístěný v podkroví a disponuje novou koupelnou s vanou, 3 pohodlnými lůžky a pracovním stolem.

  • Třílůžkový pokoj s balkonem najdete v prvním patře hotelu. Je vybavený manželskou postelí a jednolůžkem, navíc má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Balkón je orientovaný na východ, což je ideální pro ranní popíjení kávy či čaje.

  • Třílůžkový pokoj s terasou má samostatný vstup, malou terasu s posezením a je vybavený manželskou postelí, rozkládací pohovkou, pracovním stolem a koupelnou s vanou.

  • Čtyřlůžkový pokoj s koupelnou se nachází v podkroví a má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, manželskou postel, 2 jednolůžkové postele a psací stůl.

  • Čtyřlůžkový pokoj s výhledem do zahrady je v přízemí a najdete v něm 2 manželské postele, malý stolek a koupelnu se sprchovým koutem

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují snídaně ve formě švédských stolů, které zahrnují všechny oblíbené pokrmy, od čerstvého pečiva přes uzeniny, sýry a pomazánky až po čerstvé ovoce či zeleninu. Ve společenské místnosti je pro vás navíc přichystán samoobslužný pult, kde si můžete během dne zakoupit nápoje a občerstvení. K dispozici je také kuchyňka.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu můžete využít také infrasaunu v hotelu. Výhodou infrasauny je, že oproti klasické finské sauně prohřívá více do hloubky i při nižších teplotách. Jsou jí proto přisuzované pozitivní účinky na kůži, klouby a dýchací cesty.

Něco navíc

K dispozici je společenská místnost s barem, Xboxem, deskovými a společenskými hrami a s možností zapůjčení příslušenství na pétanque, kriket či badminton.

Hotel Vincent ***

Hotel Vincent ***

Hradisko 467 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Ubytování Luhačovice s. r. o. IČ: 05825091


+420 720 072 780

ahoj@vincentluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 125 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Půjčovna kol
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
2 km