Nechte se hýčkat v krásném novém wellness, vydejte se za pamětihodnostmi v okolí Tišnova a ochutnejte pivo z místního minipivovaru. Pobyt v bývalém vodním mlýně na řece Svratce vás rozhodně nezklame.

Wellness s hvězdami a pivní lázně

Neomezený vstup do nového wellness se čtyřmi saunami, ochlazovacím bazénem, vířivkou, barem a odpočinkovou místností s hvězdnou oblohou vám umožní opravdový a ničím nerušený relax. Zní to lákavě? Wellness Červený mlýn nabízí také masérské služby a čtyři druhy koupelí - pivní, rašelinovou, bylinnou a Kleopatřinu.

Pivní kvasnice a další látky, které pivo obsahuje, předávají pokožce při pivní koupeli celou řadu vitamínů B. Vyzkoušet příjem vitamínu B ale doporučujeme i v minipivovaru Grádo u Červeného mlýna. Rodinný pivovar vyrábí stejnojmenné pivo zásadně z tuzemských surovin a z vody čerpané z vlastního hlubinného vrtu hlubokého 50 metrů.


Jeden z nejstarších objektů v Tišnově se po rekonstrukci opět stal významným místem ve městě. Celý komplex Červený mlýn *** si vaši brzkou návštěvu bezesporu zaslouží.

Vypravit se také můžete na hrad Veveří (14 km) u Brněnské přehrady neboli Prýglu, do synagogy v Lomnici (8 km) v bývalé židovské čtvrti, cisterciáckého opatství Porta coeli v obci Předklášteří (2,3 km) nebo dobýt gotický hrad Pernštejn (18 km). V krásné přírodě Moravského krasu si odpočinete v každém ročním období.

Hotel Červený mlýn ***

Hotel Červený mlýn ***

Červený mlýn 170 , Tišnov
Česká republika

Provozuje společnost:
MFC-PENZION s.r.o. IČ: 26956161


+ 420 739 569 771

hotel@cervenymlyntisnov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Česky hovořící personál
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
2,8 km